mustang_turbo Публикувано Декември 8, 2010 Report Share Публикувано Декември 8, 2010 Здравейте колеги Търсих и интернета но никъде не намерих как да си настроя Nod-а така че да извлеча максимума от нея. Преди да пусна тази тема разгледах настройките но още повече се оплетох Та искам да ви помоля да ми помогнете да си я настроя добре. Със Windows XP SP3 съм, 2GB Ram, PentiumR Dual Core E5300 2.60, ATI Radeon 4600HD 1GB памет. Със Nod-а имам и MalwareBytes Anti-Malware 1.50 Pro, така че може да подскажете и за някой друга програмка. Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimd Публикувано Декември 9, 2010 Report Share Публикувано Декември 9, 2010 Винаги съм бил с НОД 32 и винаги съм оставал настройките по подразбиране.Единствено променям от Standart на Advanced mode изгледа му ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mustang_turbo Публикувано Декември 10, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 10, 2010 Добре значи ги оставям както са си. Но кажи още някоя програма която да ме защитава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
karretto Публикувано Декември 10, 2010 Report Share Публикувано Декември 10, 2010 Аиде къде са спецовете чакам и тяхното мнение Зависи къде и как се ровиш в нета.Аз 3 год. се защитавам с NOD32 и периодично сканирам с MalwareBytes Anti-Malware и нямам проблем,но зависи от потребителя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stivnnik Публикувано Декември 10, 2010 Report Share Публикувано Декември 10, 2010 ...Но кажи още някоя програма която да ме защитава. Нали каза, че освен нода имаш и MalwareBytes Anti-Malware 1.50 Pro? Ми според мен това ти е напълно достатъчно. Колкото повече антивирусни слагаш, толкова по-тромав става компа, и толкова по-малко ресурс остава за другите програмки, игри и прочие. Можеш само да си включиш защитната стена на Win-a, ако вече не е включена. Обаче ако имаш сериозни осонования да мислиш, че някой се опитва да ти навреди и гореспоменатите програмки няма да му попречат (което е малко вероятно), можеш да сложиш Acronis TrueImage. Това е програмка за бекъп на харда - архивираш C:\ дяла всяка седмица например (или когато си поискаш) и ако има проблеми връщаш всичко назад и забравяш Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mustang_turbo Публикувано Декември 10, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 10, 2010 Щом казваш че са достатъчни няма да се набутвам с други и да си съсипвам системата. Мерси на всички за отговорите Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост