Jump to content

Nod32 4.0 препоръчителни настройки

Препоръчан пост

Здравейте колеги :bye: Търсих и интернета но никъде не намерих как да си настроя Nod-а така че да извлеча максимума от нея. Преди да пусна тази тема разгледах настройките но още повече се оплетох :crosseyes1: Та искам да ви помоля да ми помогнете да си я настроя добре. Със Windows XP SP3 съм, 2GB Ram, PentiumR Dual Core E5300 2.60, ATI Radeon 4600HD 1GB памет. Със Nod-а имам и MalwareBytes Anti-Malware 1.50 Pro, така че може да подскажете и за някой друга програмка. Благодаря предварително :)
Сподели другаде

Аиде къде са спецовете чакам и тяхното мнение :)

Зависи къде и как се ровиш в нета.Аз 3 год. се защитавам с NOD32 и периодично сканирам с MalwareBytes Anti-Malware и нямам проблем,но зависи от потребителя.

Сподели другаде

...Но кажи още някоя програма която да ме защитава.

Нали каза, че освен нода имаш и MalwareBytes Anti-Malware 1.50 Pro? Ми според мен това ти е напълно достатъчно. Колкото повече антивирусни слагаш, толкова по-тромав става компа, и толкова по-малко ресурс остава за другите програмки, игри и прочие. Можеш само да си включиш защитната стена на Win-a, ако вече не е включена.

Обаче ако имаш сериозни осонования да мислиш, че някой се опитва да ти навреди и гореспоменатите програмки няма да му попречат (което е малко вероятно), можеш да сложиш Acronis TrueImage. Това е програмка за бекъп на харда - архивираш C:\ дяла всяка седмица например (или когато си поискаш) и ако има проблеми връщаш всичко назад и забравяш :)

Сподели другаде