MrKing Публикувано Декември 8, 2010 Report Share Публикувано Декември 8, 2010 Здравейте, искам да попитам дали някой може да ми помогне със следния проблем който имам от скоро. Имах Nero 7 , но реших да го сменя с ImgBurn и го деинсталирах и премахнах папката, но понякога ( доста често ) ми се появява една грешка ( по надолу ще видите скрийн ) и се дразня. Каквото и да правих, тя продължава да се появява Ако може някой да ми помогне как да я отстраня ще съм благодарен http://prikachi.com/images/220/2739220f.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Декември 8, 2010 Report Share Публикувано Декември 8, 2010 Виж оттук да си свалиш този липсващ файл. Има и инструкции за инсталирането му. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MrKing Публикувано Декември 9, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 9, 2010 Виж оттук да си свалиш този липсващ файл. Има и инструкции за инсталирането му. Ами направих всичко което пишеше там, свалих липсващия файл, реснах компа, но продължава да ми показва тази грешка :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Декември 9, 2010 Report Share Публикувано Декември 9, 2010 Почисти с това тулче. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Декември 9, 2010 Report Share Публикувано Декември 9, 2010 Опитай да го регистрираш този файл - How to register (or re-register) a DLL or OCX file. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MrKing Публикувано Декември 11, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 11, 2010 Опитай да го регистрираш този файл - How to register (or re-register) a DLL or OCX file.Благодаря много на всички, стана най - после като го регистрирах и после чистих от компа всичко с име Неро Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Юни 21, 2011 Report Share Публикувано Юни 21, 2011 И аз имам проблем, но не знам дали тук е правилната тема. Ще започна с това, че не знам с коя версия на Nero съм. Не можах да намеря къде да видя. Свалих игра, която е 708 МБ и искам да я запиша на диск за PlayStation 1. Прочетох, че това се прави чрез опцията Burn Image. Обаче ми изписа, че на диска имало място само за 702 МБ и не ноже да запише играта, а не ми дава да сложа DVD диск. Какво да направя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 21, 2011 Report Share Публикувано Юни 21, 2011 И в какъв формат е образът, който си свалил? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Юни 21, 2011 Report Share Публикувано Юни 21, 2011 .ISO Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Юни 25, 2011 Report Share Публикувано Юни 25, 2011 Не става :(. Каквото и да правя не мога да го запиша :(. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Юни 25, 2011 Report Share Публикувано Юни 25, 2011 От лентата горе отиваш на File, после Fption, Expert Features- Enable overburning го правиш на 99 минути и ОК.Като започнеш да записваш, ще те пита нещо , ти се съгласяваш и започва... Имай предвид,че ако прекалиш с повече мб, ще ти даде грешки в записа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Юни 25, 2011 Report Share Публикувано Юни 25, 2011 На диска има място за 702МБ, а файла е 708МБ. Ще стане ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Юни 25, 2011 Report Share Публикувано Юни 25, 2011 Да, но все пак пусни и проверката за грешки Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Юни 25, 2011 Report Share Публикувано Юни 25, 2011 Не става! Когато натисна ОК да започне записването ми казва, че диска е 708 МБ, а има място за 702 МБ и записвачката "изплюва" диска. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Юни 26, 2011 Report Share Публикувано Юни 26, 2011 Някъде грешиш, записвала съм 870 мб дискове по този начин без проблеми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост