hristoskovvv Публикувано Декември 8, 2010 Report Share Публикувано Декември 8, 2010 Значи имам проблем с видеокартата.Когато играя дадена игра определено време ми дава някви бъгове - черни линийки и тем подобни . Когато изключа играта тези линии си седят и трябва да се рестартира за да се оправи проблема.Видеокарта ми е Radeon X1900 Series (512МБ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Декември 8, 2010 Report Share Публикувано Декември 8, 2010 Освен да пробваш с обновяване на видеодрайвера? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hristoskovvv Публикувано Декември 9, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 9, 2010 С най-новите драйвери сам но пак сащото Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Декември 9, 2010 Report Share Публикувано Декември 9, 2010 Опитай да подобриш охлаждането - почистване, подмяна на паста, добавяне на вентилатор... Покажи един screenshot на проблема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hristoskovvv Публикувано Декември 9, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 9, 2010 Немога да кача снимка , защото когато снимам ( Ctrl + Print Screen ) не ги показва. Но проблема е че когато играя 10 - 20 минути и след като излена от играта ми се появяват черни линии по екрана Немога да кача снимка , защото когато снимам ( Ctrl + Print Screen ) не ги показва. Но проблема е че когато играя 10 - 20 минути и след като излена от играта ми се появяват черни линии по екрана Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Декември 9, 2010 Report Share Публикувано Декември 9, 2010 Опитай да "снимаш" само с PrintScreen и след това да вмъкнеш картинката в Paint. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hristoskovvv Публикувано Декември 9, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 9, 2010 Да ама ги праши над 2МБ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 9, 2010 Report Share Публикувано Декември 9, 2010 Запази ги като JPG. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hristoskovvv Публикувано Декември 9, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 9, 2010 Ето долните линийки но когато играеш повече проблема става по сериозен появяват се много повече такива линии Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Декември 9, 2010 Report Share Публикувано Декември 9, 2010 Прилича ми на проблем с видео паметта. Можеш да опиташ да я охладиш с един вентилатор и да видиш дали ще има подобрение.Друг вариант е да тестваш с друга видеокарта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост