Jump to content

Многобройни рестарти

tedkoyyy

Препоръчан пост

здравейте имам следния проблем когато си включвам компютъра се рестартирва няколко пъти преди да ми зареди декстопа след тово сащо продължава моля ви помогнете ми в паника съм не разбирам много от компютри ако може да обяснявате по подробно БЛАГОДАРЯ предварително
Сподели другаде

Здравей! Така както са изложени нещата, не позволяват каквато и да е помощ. Нещо по конкретно, последни действия, наскоро инсталирани програми, какво представлява компютъра, до кога е работил нормално, за каква ОС става въпрос, нещо пипано ли е по хардуера и други такива неща!
Сподели другаде

значи рестарта ми е от както ми зглобиха компа преинсталиран е 2 пати и пак сащия резултат на ХП съм нищо друго не е пипано ;( характеристики AMD Phenom 8450 Triple core processor 2.10 GHz 1,75GB ram и да спомена че нямам видео карта от памета на компа дарпа ;( надяжам се скоро да си зема
Сподели другаде

дънната платка е Jetway PA78GT3.

Тип централен процесор Triplecore AMD Phenom X3 8450, 2100MHz (10,5 x 200).

Псевдоним на процесора Toliman.

Издание на процесора DR-B3.

изходна честота (TRIAL VERSION).

Видео карта ATI Radeon HD 3200 Graphics (700MB)

DIMM1:A-Data DQVE1A16 1GB DDR2-800 SDRAM (5-5-5-18 @ 400MHz)

искам да кажа,че процесора е 3 ядра не знам какво е това от горе DDR2 не би ли трябвало да е DDR3 ?

Сподели другаде

здравейте имам следния проблем когато си включвам компютъра се рестартирва няколко пъти преди да ми зареди декстопа след тово сащо продължава моля ви помогнете ми в паника съм не разбирам много от компютри ако може да обяснявате по подробно БЛАГОДАРЯ предварително

Под хп имах същият проблем преди 2 години. Случи се след ъпдейт на операционната. Изключих компа и на другата сутрин го пускам и рестарти до безкрай. Накрая преинстал и всичко си дойде на мястото. Не знам дали при теб това е причината и не казвам, да преинсталираш веднага, без да си опитал всички възможности за решаване на роблема, но го споменавам, ако случайно си обновявал операционната.

п.п ако успееш да заредиш операционната, виж в event viewer за грешки и дай скрийншот да ги видим. Няма начин да не са отчетени такива.

Сподели другаде