Jump to content

Редактиране на аудио файлове

Препоръчан пост

Здравейте, знаещи! :bye:

Бях на една лекция и за да не пропусна нещо, я записах на GSM-а. Свалих я, слушах я - всичко точно...

Само че лектора много сладкодумен и между същественото вкарва и много талаш - историйки от личния живот, закачки с жените и т.н. - знаете как е. :giggle: Знаете ли за някаква, да я наречем "любителска", програма, с която да изрежа тези участъци. Едно време го правехме с отрязване и лепене на лентата :giggle: , ама сега... :blink:

Сподели другаде

• 2 weeks later...

Благодарности за програмката! :OK:

Точно така изглежда, както си я представях и ми върши чудесна работа. Лесно се работи и менюто е на български... Супер!

И сега, за да не пускам нова тема само защото техниката ми е остаряла, да попитам в тази.

Имаме видеокамера записваща на miniDV касети. От години търся (не много упорито) програма за сваляне на записа на компютър. Дискът, който вървеше с камерата, беше за фотоапарат и не ми върши работа. И сега си трупаме касетите, което не е проблем, но, ако трябва да гледаме нещо, трябва да е през камерата. Та, ако някой може да помогне с такава програмка, ще почерпя. :)

Сподели другаде