лаик Публикувано Декември 7, 2010 Report Share Публикувано Декември 7, 2010 Здравейте, знаещи! Бях на една лекция и за да не пропусна нещо, я записах на GSM-а. Свалих я, слушах я - всичко точно...Само че лектора много сладкодумен и между същественото вкарва и много талаш - историйки от личния живот, закачки с жените и т.н. - знаете как е. Знаете ли за някаква, да я наречем "любителска", програма, с която да изрежа тези участъци. Едно време го правехме с отрязване и лепене на лентата , ама сега... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 7, 2010 Report Share Публикувано Декември 7, 2010 Като за начало можеш да пробваш Audacity. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
лаик Публикувано Декември 21, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 21, 2010 Благодарности за програмката! Точно така изглежда, както си я представях и ми върши чудесна работа. Лесно се работи и менюто е на български... Супер! И сега, за да не пускам нова тема само защото техниката ми е остаряла, да попитам в тази.Имаме видеокамера записваща на miniDV касети. От години търся (не много упорито) програма за сваляне на записа на компютър. Дискът, който вървеше с камерата, беше за фотоапарат и не ми върши работа. И сега си трупаме касетите, което не е проблем, но, ако трябва да гледаме нещо, трябва да е през камерата. Та, ако някой може да помогне с такава програмка, ще почерпя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Декември 21, 2010 Report Share Публикувано Декември 21, 2010 DVIO и VirtualDub би трябвало да ти свършат работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост