rado84 Публикувано Декември 6, 2010 Report Share Публикувано Декември 6, 2010 Знаете ли някоя програма, с която да мога да редактирам видео? Да кажем нещо като Сони Вегас, но да тръгва на Windows 7. Свалих Сони Вегас 10, която се води последна версия, но не ще да се инсталира. Цъкам инсталатора и до там. Пробвах с всички налични съвместимости, подкарване като администратор и нъцки - седи си в таск мениджъра и толкоз; не се отваря никакъв прозорец, който да ме пита дали и къде искам да се инсталира.Та затова питам за програма, чийто инсталатор е съвместим с Windows 7. Може и платена програма да ми кажете, пък с останалото аз ще се оправям. Това е направо безобразие - 2010 г. пускат нова версия на програмата си и тя не е съвместима с W7. Излиза, че за всяка програма, която искам да ползвам трябва да имам инсталирана по една операционна система, 'щото тия са некадърни... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 9, 2010 Report Share Публикувано Декември 9, 2010 Според мен няма особена логика да не се инсталира, но иначе можеш да хвърлиш око на Corel VideoStudio Pro/Express, Wondershare Video Studio Express, Video Edit Magic или AVS Video Editor например. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост