Jump to content

Програма за редактиране на видео

Препоръчан пост

Знаете ли някоя програма, с която да мога да редактирам видео? Да кажем нещо като Сони Вегас, но да тръгва на Windows 7. Свалих Сони Вегас 10, която се води последна версия, но не ще да се инсталира. Цъкам инсталатора и до там. Пробвах с всички налични съвместимости, подкарване като администратор и нъцки - седи си в таск мениджъра и толкоз; не се отваря никакъв прозорец, който да ме пита дали и къде искам да се инсталира.

Та затова питам за програма, чийто инсталатор е съвместим с Windows 7. Може и платена програма да ми кажете, пък с останалото аз ще се оправям.

Това е направо безобразие - 2010 г. пускат нова версия на програмата си и тя не е съвместима с W7. Излиза, че за всяка програма, която искам да ползвам трябва да имам инсталирана по една операционна система, 'щото тия са некадърни... :devil:

Сподели другаде

Според мен няма особена логика да не се инсталира, но иначе можеш да хвърлиш око на Corel VideoStudio Pro/Express, Wondershare Video Studio Express, Video Edit Magic или AVS Video Editor например.
Сподели другаде