Vostro Публикувано Декември 6, 2010 Report Share Публикувано Декември 6, 2010 Здравейте, от около 2 дни се опитвам да инсталирам Vodafone mobile broadband но без успех. Лаптопът работи под XP 32bit SP3 и след около 2 секунди след като е стартирана инсталацията ми излиза съобщението "Administrative privileges are required in order to install Vodafone mobile broadband ". Продвах да инсталирам софтуера, като дам дясно копче и след това run as Administrator и нищо не стана. След това се обадих в Мтел и те ми казаха да пробвам да инсталирам програмата в SafeMode, но нищо. Също така пробвах като се логнах чрез Ctrl+Alt+Del като администратор но пак не успях и ми излезе същото съобщение.Моля ви дайте ми съвет как да се справя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Декември 7, 2010 Report Share Публикувано Декември 7, 2010 Изтегли Malwarebytes ot tuk -> http://www.malwarebytes.org/ .Направи пълно сканиране отметни ако намери нещо да го почисти.Опитай пак с инсталацията .Ако не стане пиши пак . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vostro Публикувано Декември 8, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 8, 2010 Проблемът пък си остана след като сканирах и програмата ни откри нищо. След това приосталирах windows-a и нищо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост