Marshala90 Публикувано Декември 6, 2010 Report Share Публикувано Декември 6, 2010 Видях го по TV-то и ме заинтригува линк. Та въпроса ми е, какво бихте казали за него, заслужава ли си парите, препоръчвате ли ми тази марка и т.н. ? Всеки един коментрар е добре дошъл, не си щадете клавиетурата ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Декември 6, 2010 Report Share Публикувано Декември 6, 2010 Видях го по TV-то и ме заинтригува линк. Та въпроса ми е, какво бихте казали за него, заслужава ли си парите, препоръчвате ли ми тази марка и т.н. ? Всеки един коментрар е добре дошъл, не си щадете клавиетурата ! Не купувай от Техномаркет. Цените им са надути предпразнично! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
andreygg Публикувано Декември 8, 2010 Report Share Публикувано Декември 8, 2010 Един приятел има такъв само, че с видеокарта 4570. Безпроблемно вървят по-новите игри от рода на Need For Speed /всички версии/. Crysis също тръгна без да насича /на стандартна резолюция/. Батерията издържа около 2 часа непрекъсната работа /гледане на филм или игра/. Процесора е стар модел. Потърси такъв модел с Core i3. Разликата в цената не е голяма. Послушай колегата от горния пост не купувай от Техно магазините. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimd Публикувано Декември 8, 2010 Report Share Публикувано Декември 8, 2010 Главно заради видео картата ли го взимаш ?За същата цена погледни и този- ЦЪК ! Аз не играя игри и пак за тази цена взех модел/друга марка/,с 4 ГБ памет и видео с 512 RAM .Успех и да се похвалиш ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Marshala90 Публикувано Декември 9, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 9, 2010 Мне не е заради видеокартата, ама ми се стори доста добре за тия пари, а и бюджета ми е до 1000 лв. и то на изплащане. Не мисля да давам повече пари като няма да го ползвам за игир (може ми се преиграе 2-3 пъти в годината няква игра ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост