mendieta Публикувано Декември 4, 2010 Report Share Публикувано Декември 4, 2010 Така изпадна ми един проблем, взех си лап топ нов от Технополис и се опитах с блутващ диск да инстална Windos Xp, та не мога да влеза в дос да го направя блутващ диска и се обръщам с молба да ми помогнете. Проблема е следния излизат ми един неща и после C:\ и т.н. и как да достигна до там, че да го блутна моля обяснете ми подробно, а после след това ще се наложи и драйвъри да търся, защото фирмената политика на нашите магазини е такава, че не дават драйвъри при закупени машинки, което не е честно. Помогнете ми с блутването, пък драйвъри ще го мисля тогава . Лека вечер и благодаря предварително за оказаната помощ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
paro Публикувано Декември 4, 2010 Report Share Публикувано Декември 4, 2010 Братле, първо вземи да оправиш малко правописа. Второ, какъв е този ДОС, дето искаш да влизаш в него. Трето, това не е фирмена политика на нашите магазини, а на фирмите производители на лаптопи. Иска се малко четене и ще успееш, уверявам те. Няма нищо трудно. Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Декември 4, 2010 Report Share Публикувано Декември 4, 2010 ...моля обяснете ми подробноПърво ти обясни подробно. Марка и модел на лаптопа. Въпросният диск с WinDOWS, как е записан и пробван ли е на друг компютър?По принцип, още с първия екран, след пускането на лаптопа, най-често долу се посочват клавишите, които могат да бъдат натиснати, за да се влезе в BIOS на машината, където да се извършат настройките за boot-ване и пр. (самостартиране). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 5, 2010 Report Share Публикувано Декември 5, 2010 И за всеки случай ето ръководство за инсталация на Windows XP. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост