untraceable Публикувано Декември 4, 2010 Report Share Публикувано Декември 4, 2010 Здравейте!!!Имам проблем и се надявам някой да ми помогне за бързото му разрешаване.Наскоро си преинсталирах Windows 7 .Всичко бе наред докато не си пуснах филм на BS Player и картината започна да се накъсва,субтитрите излизаха по 2 пъти.Влязох в Windows Manager и забелязах,че имам 3 удивителни знака.Драйвер за технология на памет: Неизвестно устройство???????????????????????????? Неизвестно устрйство????????????????????????????? Други устройства:Coprocessor????????????????????? Moже ли някой да помогне с нещо??????????Само кажете какво трябва да ви дам !!!!Благодаря предварително!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 6, 2010 Report Share Публикувано Декември 6, 2010 Дай информация за наличния хардуер и какви драйвери и откъде си инсталирал. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост