sao Публикувано Декември 3, 2010 Report Share Публикувано Декември 3, 2010 На скоро се сетих че имам джойстик, и реших да го включа, но се сетих че нямам диск. Възможно ли е да го подкарам да работи без инсталационния диск?! С Windows 7 съм ако е важно Потърсих драйвери за него, намерих нещо но не ми върши работа...Oсвен това намерих и това но пише че е за XP. Дали може да работи и за 7? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 3, 2010 Report Share Публикувано Декември 3, 2010 Джойстикът би трябвало да се разпознае автоматично от Windows. Дори за Windows XP е така според производителя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sao Публикувано Декември 3, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 3, 2010 Но защо като му слагам настройките в играта например, не реагира. Не приема сигнал. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 4, 2010 Report Share Публикувано Декември 4, 2010 В Device Manager все пак разпознава ли се? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sao Публикувано Декември 4, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 4, 2010 Намирам тези, ако не се бъркам къде търся:http://img403.imageshack.us/img403/8022/20101204132407.jpg Освен това наистина имам два контролера, пад и този джойстик. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 5, 2010 Report Share Публикувано Декември 5, 2010 Ами, значи трябва да се разпознава. Защо не работи обаче нямам представа. Както вече споменах, дори за Windows XP няма специфичен драйвер. Щом самият производител не предлага такива, значи няма какво повече да се направи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sao Публикувано Декември 5, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 5, 2010 Е мерси... Не знам какъв е бил проблема ама тръгна. Вече приема сигнал от него. Няколко пъти обаче го вкарвах в USB портовете, смених ги всички и на края тръгна. Но винаги си го отчитеше, а това как става не знам. Сега остана само да търса начин да променя чувствителноста, което май е невазможно Благодаря иначе! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост