Jump to content

Проблем с ати радеон 3650

Препоръчан пост

значи процесора ми е амд атлон 1.8 гхз 1гб рам дъно ддр1 предишната карта ми е ати радеон 9200 128 рам и в цс имах 60 70 80 фпс преди няколко месеца си купих за 130 лв ати радеон ХД 3650 512 рам ДДР2 AGP саппфир захранването ми е 400в и в цс фпс то е 25 - 45 странно немога си го обесня сички команди съм напраил и програми за оптимизация на линдоус сичко съм намалил перфоренс видео карта настроики сички ги знам проблема не е от тях първо е свързах към захранването пак фпс слабо после ми казаха към флопито пак така и ся нз странно даже не ми дава и да променя честотите на клока плс някои да помогне и да пишат хора само които разбират тнх

post-17765-075185000 1291217459_thumb.jpg

Сподели другаде

да всички наи нови дривери и по стари пак същото общо зето проблема не е в дривери и оптимизация а до работеща честота не работи на пълни обороти кво е спира нз 300 мхз .. а трябва да работи на 700 800 неможе и да е клок тя ся е доунклок .. дъно процесор нз ето това е дъното http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=K7NF2-RAID странно
Сподели другаде

Само под Counter-Strike ли има проблем? Ще все пак добра идея да се пробват и други игри. И имаш ли случайно възможност да тестваш картата на друг компютър?
Сподели другаде

То че е менте - менте е. Видеокартата има 6-pin PCI-E конектор за допълнително захранване. Свързал ли си го? Другият вариант е ново захранване - някой 350-400 W Fortron поне.
Сподели другаде

картата има 4 пинов конектор и е АГП слот свързал съм го и както написах ефекта 300 мхз работна честота неможе се клок защото е връща на 300 мхз дефаулт в момента съм с 400 ватово захранване не ми трябва по малко ако зема 450 и нагоре дали ще се оправи проблема с мхз да ги дигни на 700 800 колкото трябва
Сподели другаде