Obly Публикувано Ноември 30, 2010 Report Share Публикувано Ноември 30, 2010 Проблема е че се показва този errorworld server has stopped workingA problem caused the program to stop working correctly. Windows will close the program and notify you if a solution is available.И имам опцич само close program.Става въпрос за сървър, който си има restarter. Обаче когато крашне сървъра се показва този error и restarter-a не може да пусне на ново сървъра.Тоест как да махна това предупреждение (то май не е error). То фактически ми казва, че е спряло да работи.Поствам го тук, защото смятам, че проблема е в някаква настройка на самия windows 7 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 1, 2010 Report Share Публикувано Декември 1, 2010 За какъв точно сървър става въпрос. Дай малко повече информация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Obly Публикувано Декември 1, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 1, 2010 Става въпрос за wow сървър (wow е абривиатура на world of warcraft, тоест за компютърна игра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 2, 2010 Report Share Публикувано Декември 2, 2010 Нямам особена представа как точно работи този сървър. Името на програмата какво е точно? Актуална версия ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Obly Публикувано Декември 2, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 2, 2010 Актуална версия е. TrinityCore е иметоЗа пример на windows server 2003, когато напрви crash рестартера го пуска на ново.А на windows 7, когато направи crash, windows-a се чувства длъжен да ми каже, че е направил crash.Тоест наличието на тоя рестартер се обезличава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Obly Публикувано Декември 3, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 3, 2010 http://img840.imageshack.us/img840/5972/crashjv.jpg ето го error-a Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 3, 2010 Report Share Публикувано Декември 3, 2010 Изглежда самият сървър е нестабилен и некадърно написан. Ако е последна версия, не мисля, че може да се направи нещо по въпроса. Ако не се рестартира сам, ще да си е проблем на програмата и не на операционната система. Няма ли друга програма, която да ползваш за сървър? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Obly Публикувано Декември 3, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 3, 2010 Сървъра работи 4-5 дни после крашва и рестартера трябва да го пусне на ново. На windows server 2003 няма проблем. Обаче на Windows 7 излиза тоя прозорец и докато не дадеш cancel, рестартера не може да пусне сървъра. По прицнип не са стабилни тия сървъри, но на server 2003 няма проблеми с краша. За това си мислих, че проблема е в някоя от настройките на windows-a Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост