Jump to content

Проблем с error в Windows 7

Obly

Препоръчан пост

Проблема е че се показва този error

world server has stopped working

A problem caused the program to stop working correctly. Windows will close the program and notify you if a solution is available.

И имам опцич само close program.

Става въпрос за сървър, който си има restarter. Обаче когато крашне сървъра се показва този error и restarter-a не може да пусне на ново сървъра.

Тоест как да махна това предупреждение (то май не е error). То фактически ми казва, че е спряло да работи.

Поствам го тук, защото смятам, че проблема е в някаква настройка на самия windows 7

Сподели другаде

Актуална версия е. TrinityCore е името

За пример на windows server 2003, когато напрви crash рестартера го пуска на ново.

А на windows 7, когато направи crash, windows-a се чувства длъжен да ми каже, че е направил crash.

Тоест наличието на тоя рестартер се обезличава.

Сподели другаде

Изглежда самият сървър е нестабилен и некадърно написан. Ако е последна версия, не мисля, че може да се направи нещо по въпроса. Ако не се рестартира сам, ще да си е проблем на програмата и не на операционната система. Няма ли друга програма, която да ползваш за сървър?
Сподели другаде

Сървъра работи 4-5 дни после крашва и рестартера трябва да го пусне на ново. На windows server 2003 няма проблем. Обаче на Windows 7 излиза тоя прозорец и докато не дадеш cancel, рестартера не може да пусне сървъра. По прицнип не са стабилни тия сървъри, но на server 2003 няма проблеми с краша. За това си мислих, че проблема е в някоя от настройките на windows-a
Сподели другаде