Jump to content

Проблем с Windows

samsonite

Препоръчан пост

Или ме лъжеш, че нямаш програми за виртуални оптични устройства, или хич не си наясно как се премахват инсталирани програми. Така като гледам и двата варианта са възможни.

Да кажа отсега, че ако ще ме лъжеш, няма особен смисъл да се занимавам да помагам.

Стартирай отново програмата и иди на подпрозорец Drivers. Там махни отметките на следните обекти:

- aswFW;

- aswNdis2;

- axoil3x1;

- InCDPass;

- InCDRm;

- SYMIDSCO;

- upperdev.

Иди на подпрозорец Services. Там махни отметките на следните обекти:

- avast! Firewall.

Накрая рестартирай компютъра.

Ако това не помогне стартирай отново програмата и иди на подпрозорец Drivers. Там махни отметките на следните обекти:

- GEARAspiWDM;

- pcouffin;

- sptd.

Отново рестартирай.

За протокола: не правиш добро впечатление с тази пиратска версия на Malwarebytes' Anti-Malware.

Сподели другаде

Аз,мисля че нямам никаква файда да те лъжа.Явно е че не съм на "ти" с компютрите и затова търся помощ.Най-лесно е да го преинсталирам и свършвам с всички проблеми дето имам на PC-то.Но нали затова съм се регистрирал в този форум-нещо да науча.Инсталирани програми ги изтривам от Panel Control.....

Сега по темата:

Прозореца вече не се появява ,значи проблема е разрешен.....Благодаря

Неможах само да намеря " axoil3x1" да го премахна,незнам къде си го видял ?????

За програмата Malwarebytes' Anti-Malware беше споменавал в една тема че е доста добра ,но free версията не правила защита в реално време.Затова и "купих" лиценз :) Не мисля че аз съм единствения тука дето ползва пиратски версии.

Благодаря ти отново Night_Raven

Сподели другаде

За програмата Malwarebytes' Anti-Malware беше споменавал в една тема че е доста добра ,но free версията не правила защита в реално време.Затова и "купих" лиценз :)

Не си единственият, но обикновено на такива "хитреци" им отказвам помощ. Наглостта граници няма.

Сподели другаде

Както виждаш и с пиратска версия съм и пак не ми е розово положението..Едно профилактично въпросче-Какво мнение имаш за G Data TotalCare 2011??Решил съм вече да си купя с "кеш" някоя добра анти-вирусна.Чух че тази набира доста сила в момента....Thanks
Сподели другаде