Jump to content

Проблем с Windows

samsonite

Препоръчан пост

Здравейте !!!!! От няколко дена при пускане на Pc-то и след 2-3мин работа се рестартира сам и излиза следния текст:

WINDOWS IS NOT STARTED BECAUSE THE FOLLOWING FILE IS MISSING OR DAMAGED:

\ WINDIWS \ SYSTEM32 \ CONFIG \ SYSTEM

To repair this file by starting Windows Setup Program from diskette or CD-ROM.

PRESS "R" on the first screen to start repair.

С Windows XP съм. Благодаря предварително :yes: :yes:

Сподели другаде

Това съобщение го получавам само първия път като пусна компютера,после като го рестартирам си бачка идиялно..Мисля че няма да има проблем в Safe Mode.Windows досега само един път съм го преинсталирал ,и то не с диск а с F10.
Сподели другаде

Добър вечер ,извинявам се за закъснелия отговор ..Значи проверих двата дяла C и D .Няма никакви грешки в Windows (това съобщение излезе след като завърши процеса ) Благодаря отново на включилите се по темата
Сподели другаде

Здравейте отново :) :) След 3 дена чакане някой да каже нещо по въпроса,реших да викна неволята.Рових се из доста форуми но нищо не открих.Искам да спомена че сега като пускам pc-то ми излиза че има нов хардуер да го актуализира след малко търсене с windows Update -почва да го сваля и изведнъж спира и ми дава грешка.имало някакъв проблем да се инсталира хардуера и пише името му : AH270B6N IDE Controller .Отворих прозореца с административното устройство и при този AH270B6N IDE Controller има една малка иконка с удивителен знак.Казвами че не фигурира като инсталиран controller.Незнам дали ме разбрахте,но ако някой може да каже нещо по това,ще съм му мнго thanks .
Сподели другаде

Изтегли Autoruns и:

1) стартирай програмата;

2) избери Options -> Hide Microsoft and Windows Entries;

3) меню File -> Refresh;

4) меню File -> Save...;

5) запази файла някъде с желано от теб име, архивирай го с програма по желание и го прикачи към темата.

Описание как се прикачат файлове (ако не знаеш):

- кликни бутон Нов отговор;

- долу в секция Прикрепени файлове посочи файла и кликни бутон Прикачи този файл;

- накрая кликни Добавяне в мнението.

Сподели другаде