Joro_85 Публикувано Ноември 28, 2010 Report Share Публикувано Ноември 28, 2010 здравейтенов съм в този форум така че може да не съм много и в правилната тема но все пак да попитамизвестно време (различно всеки път) след като включа компютъра старт лентата премигва и ми изчезва звуковото устройство.преинсталирах наново цялата система и всичкия прилежащ софтуер но проблема пак се почви. а иначе съм със Realtek HD Audio.много ще съм благодарен ако някои може да ми помогне как мога да се справя с този проблем.а ето и какво ми се показва когато натисна иконката за звука. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 28, 2010 Report Share Публикувано Ноември 28, 2010 Когато звукът изчезне, отвори меню Start -> Run -> напиши services.msc -> OK. Намери услугата Windows Audio и виж дали е в режим Automatic и дали е стартирана. Ако не е, кликни два пъти върху нея, от падащото меню избери Automatic и кликни бутон Start.Това обаче най-вероятно ще е временно решение. Сканирана ли е системата за зловреден софтуер? Звуковият драйвер актуален ли е или е стар? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Joro_85 Публикувано Ноември 29, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 29, 2010 благодаря много. все още не съм пробвал но появи ли се ще пробвам.иначе съм с последна версия на нод32 и съм сканирал целия хард, но няма да се очудя ако е някои вирус който неможе да го хване. А иначе драйвърите са си оригиналните но скоро свалих и от саита им уж някакви последна версия. макар че не си личи да има някаква разлика. но и това не проработи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост