n.anastas Публикувано Ноември 28, 2010 Report Share Публикувано Ноември 28, 2010 Здравейте,Проблемът ми е ,че скоростта ми на сваняне е много ниска (макс. 92кб/с)с Utorrent съм 2.0.4, и windows vista,когато стартирам съветника за конфигуриране на Utorrent,ми дава че порта не е отворен.Рутера е Speedport W 504V,а и съм в Германия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Ноември 28, 2010 Report Share Публикувано Ноември 28, 2010 Трябва да влезеш в рутера! Влиза се с едно от тези IP-та: 192.168.1.1 ; 192.168.0.1 ; 192.168.2.1 след което ще ти поиска име и парола за вход!Би трябвало да ги имаш в документацията, но не е много сигурно (поне в България само на един рутер го видях това)! След като влезеш в рутера намираш в менюто къде пише Port Forwarding и там задаваш порт който ще ползваш за uTorrent-а! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
n.anastas Публикувано Ноември 28, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 28, 2010 Имам всичко и влизам в рутера,и като стигна до портовете има спедиция на порт,отклоняване и отваряне,избирам отваряне.трябва да избера протокол TCP или UDP ,И auswahl(място)DIALPAD или ICU II Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 28, 2010 Report Share Публикувано Ноември 28, 2010 Така като гледам май ще трябва да си отвориш глобално порт, защото нямаш възможност за пренасочване (Port-Weiterleitung). В прозореца от снимката, която си дал, въведи в долните полета TCP и UDP порта на uTorrent, след което въведи някакво име в поле Bezeichnung, постави отметка на Aktiv и накрая кликни долу Speichern. Нужният порт на uTorrent можеш да го видиш в настройките на програмата в секция Verbindung (или нещо такова трябва да е, не знам точно как го превеждат). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
n.anastas Публикувано Ноември 29, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 29, 2010 Така като гледам май ще трябва да си отвориш глобално порт, защото нямаш възможност за пренасочване (Port-Weiterleitung). В прозореца от снимката, която си дал, въведи в долните полета TCP и UDP порта на uTorrent, след което въведи някакво име в поле Bezeichnung, постави отметка на Aktiv и накрая кликни долу Speichern. Нужният порт на uTorrent можеш да го видиш в настройките на програмата в секция Verbindung (или нещо такова трябва да е, не знам точно как го превеждат).[/quoteПърво благодаря Ви за бързите отговори. Всичко това го направих,но какво трябва да избера за auswahl,a и от падащото меню на gultig fur gerat не ми излиза нищо,а като дам Speichern ми го изисква да го избера Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 29, 2010 Report Share Публикувано Ноември 29, 2010 Опитай тогава да кликнеш Anzeigen & aktualisieren преди Speichern. По принцип уж не би трябвало да иска да посочиш за кой компютър да важи правилото, защото това трябва да е глобално правило, което да отваря порта за всички, а не за специфичен компютър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
n.anastas Публикувано Ноември 29, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 29, 2010 Кликам и на това,и излиза това на прикачения файл,който прикачам това е май само информация.Прикачам и още един файл ,който е първото приложение да не би там да е проблема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 29, 2010 Report Share Публикувано Ноември 29, 2010 Момент всъщност. Чак сега видях горния текст "Netzwerk / NAT & Portregeln / и т.н.". Това просто текст ли е или са отделни линкове, които сменят изгледа? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
n.anastas Публикувано Ноември 29, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 29, 2010 Момент всъщност. Чак сега видях горния текст "Netzwerk / NAT & Portregeln / и т.н.". Това просто текст ли е или са отделни линкове, които сменят изгледа? Отелни линкове и се сменя изгледа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 30, 2010 Report Share Публикувано Ноември 30, 2010 Значи все пак явно има пренасочване рутерът. Кликни върху Neue Regel definieren, попълни си данните там и кликни Speichern. В меню Gültig für Gerät уж не би трябвало да има нужда да се избира устройство. Поне според PortForward.com. И все пак, ако е нужно попълването на полето, трябва да можеш да избереш нещо от него. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
n.anastas Публикувано Ноември 30, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 30, 2010 Успях да си отворя порт,чрез задаване на auswahl -Dialpad или ICU II и в двата случая отварям порт,но като проверя У торрент ми казва че не е отворен порта,(в уторента поставям същия порт и ми казва че не е отворен,но мога да свалям).Прикачам файлове за да видите какви ги върших.На последния файл, където съм отбелязал с червено всичко правилно ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 30, 2010 Report Share Публикувано Ноември 30, 2010 Опита ли да го направиш както аз ти описах? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
n.anastas Публикувано Ноември 30, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 30, 2010 Опита ли да го направиш както аз ти описах?Да, но без да съм избрал auswahl,неможе да стане,след като избера dualpad или ICU II едно от двете само тогава ми позволява,и си излизат и портове и всичко,но у торента пак ми казва че порта не е отворен,а в настройките на рутера си пише че е Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 1, 2010 Report Share Публикувано Декември 1, 2010 Не би трябвало да има нужда да избираш нещо от Auswahl. Там трябва да са предварително зададените правила, които не би трябвало да са нужни при създаване на нови. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост