niks_17 Публикувано Ноември 27, 2010 Report Share Публикувано Ноември 27, 2010 ]Здравейте!Преди време си изтеглих фифа мениджер 10 и като я инсталирах ми варвеше добре без проблеми.Но след време като искам да си я пусна излиза прозорец на който пише Could not load the DLL "GfxCore.dll" и играта на тръгва.Деинсталирах я и я изтеглих наново но пак нищо.Моля ви помогнете мии!!!Кажете как мога да оправя това.Благодаря предварително! Ето и снимка на това което ми се показва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Ноември 27, 2010 Report Share Публикувано Ноември 27, 2010 Операционна система, инсталирани драйвери, видео карта, туй онуй ? Ние да не сме врачки тук Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 28, 2010 Report Share Публикувано Ноември 28, 2010 Да си преинсталирал/сменял Windows междувременно? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
niks_17 Публикувано Ноември 28, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 28, 2010 1.Windows Vista Home premium, Service Pack 2,32-bit operating system,video card Mobile Intel® 965 Express Chipset Family 448MB,2.Не съм сменял или преинсталирал Windows.Първоначално играта върврше много добре.После не играх играта около 1 седмица и след това като поисках да я пусна не стана. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 28, 2010 Report Share Публикувано Ноември 28, 2010 След търсене в Google излиза, че проблемът е сравнително често срещан, но конкретно решение няма. Можеш да пробваш да обновиш/преинсталираш видео драйвера или да потърсиш някъде нов GfxCore.dll и да замениш твоя с другия. Поне това са предлаганите варианти, освен преинсталация на играта с изтриване на всичките й папки, но предполагам това вече е опитвано. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
niks_17 Публикувано Ноември 29, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 29, 2010 Ами аз пробвах начина с изтеглянето и заменянето,но ми излиза прозорец на който пише close the program or check for the solution online и играта пак не тръгва Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
niks_17 Публикувано Декември 7, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 7, 2010 Днес инсталирах играта ерфактор ама след като исталирах всичко добре играта пак не се пусна и изписа някакъв проблем с DLL.Моля ви помогнете ми!Явно проблема с DLL не е само за една игра а за всичките.Моля кажете как да оправя товаа? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 7, 2010 Report Share Публикувано Декември 7, 2010 Опитай да актуализираш/преинсталираш драйвера за видео картата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост