Jump to content

Проблем с FIFA Manager 10 и gfxcore dll

Препоръчан пост

]Здравейте!Преди време си изтеглих фифа мениджер 10 и като я инсталирах ми варвеше добре без проблеми.Но след време като искам да си я пусна излиза прозорец на който пише Could not load the DLL "GfxCore.dll" и играта на тръгва.Деинсталирах я и я изтеглих наново но пак нищо.Моля ви помогнете мии!!!Кажете как мога да оправя това.Благодаря предварително! Ето и снимка на това което ми се показва.

post-11840-076775400 1290894714_thumb.jpg

Сподели другаде

1.Windows Vista Home premium, Service Pack 2,32-bit operating system,video card Mobile Intel® 965 Express Chipset Family 448MB,

2.Не съм сменял или преинсталирал Windows.Първоначално играта върврше много добре.После не играх играта около 1 седмица и след това като поисках да я пусна не стана.

Сподели другаде

След търсене в Google излиза, че проблемът е сравнително често срещан, но конкретно решение няма. Можеш да пробваш да обновиш/преинсталираш видео драйвера или да потърсиш някъде нов GfxCore.dll и да замениш твоя с другия. Поне това са предлаганите варианти, освен преинсталация на играта с изтриване на всичките й папки, но предполагам това вече е опитвано.
Сподели другаде

Днес инсталирах играта ерфактор ама след като исталирах всичко добре играта пак не се пусна и изписа някакъв проблем с DLL.Моля ви помогнете ми!Явно проблема с DLL не е само за една игра а за всичките.Моля кажете как да оправя товаа?
Сподели другаде