Ephixa Публикувано Ноември 27, 2010 Report Share Публикувано Ноември 27, 2010 Здравейте, имам проблем от няколко дни. Преинсталирах Windowsa и днес ми потрябва Bluetooth. Взех диска инсталирах драйварите сложих самия блутут и ми искарва балонче "USB Device Not Recognized" кликвам на него и излиза това. Ако може помогнете как да изчистя проблема... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dr. Epstein Публикувано Ноември 27, 2010 Report Share Публикувано Ноември 27, 2010 BlueSoleil инсталира свой драйвер и предполагам, че е станала каша с този от инсталационния диск. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
paro Публикувано Ноември 27, 2010 Report Share Публикувано Ноември 27, 2010 BlueSoleil се държи много кофти, по мои лични наблюдения. Съветвам те да си намериш драйвери за блуутута и да си инсталираш тях вместо BlueSoleil. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 28, 2010 Report Share Публикувано Ноември 28, 2010 И за всеки случай да спомена да опиташ да свържеш устройството в заден USB порт, ако случайно се опитваш в момента да го свържеш към преден. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост