ale3 Публикувано Ноември 27, 2010 Report Share Публикувано Ноември 27, 2010 Проблема е следният:инсталирах си играта,но като е пусна ми пише,че монитора ми не поддържал(което е така) 85 херца!И ми пише да сменя резолюцията на играта с по-ниска!Някой може ли да ми обясни как да го направя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Ноември 27, 2010 Report Share Публикувано Ноември 27, 2010 Виж в настройките на играта- предполагам там има за промяна на резолюцията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ale3 Публикувано Ноември 28, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 28, 2010 Виж в настройките на играта- предполагам там има за промяна на резолюцията.Да,но проблема е че немога да влезна в играта и няма как да стигна до менюто.Пускам играта и дава черен екран и след това пише това за херцовете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 28, 2010 Report Share Публикувано Ноември 28, 2010 За каква операционна система става въпрос и играта на каква разделителна способност се опитва да стартира? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ale3 Публикувано Ноември 28, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 28, 2010 За Windows XP!Мисля че 1024/768/85 херца!Мисля че проблема идва от там ,че преди имах друг монитор ,който поддържаше 85 херца,а сегашният не поддържа и са се запазили старите настройки,но незнам откъде да ги променя! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 28, 2010 Report Share Публикувано Ноември 28, 2010 Ако и двата монитора поддържат 85Hz, не виждам проблем. Да не би да си искал да кажеш, че единият от тях не поддържа въпросната честота?Ако да, текущият монитор на каква честота работи на работния плот? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ale3 Публикувано Ноември 28, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 28, 2010 Точно това исках да кажа,но ми се е изгубила думичката!На 75 херца работи,което му е макса. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 28, 2010 Report Share Публикувано Ноември 28, 2010 Едно решение би трябвало да е да нулираш видео настройките на играта, но не знам как става това, защото не знам къде се складират те. Може да е в някой файл в папката на играта, може да е в някой файл в потребителската папка на Windows, може да е в регистратурата. Друго решение е RefreshForce, с която можеш да зададеш принудителна честота на опресняване за всяка разделителна способност. Стартираш програмата. В горното меню трябва да е избран автоматично активният монитор (с [ACTIVE] в края. Ако не е, го избери. Кликни бутон Auto Populate. След това ще можеш да си укажеш на коя разделителна способност каква честота на опресняване да поддържа. Попълваш си желаните стойности и кликаш бутон Apply. Накрая рестартираш компютъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ale3 Публикувано Ноември 28, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 28, 2010 Едно решение би трябвало да е да нулираш видео настройките на играта, но не знам как става това, защото не знам къде се складират те. Може да е в някой файл в папката на играта, може да е в някой файл в потребителската папка на Windows, може да е в регистратурата. Друго решение е RefreshForce, с която можеш да зададеш принудителна честота на опресняване за всяка разделителна способност. Стартираш програмата. В горното меню трябва да е избран автоматично активният монитор (с [ACTIVE] в края. Ако не е, го избери. Кликни бутон Auto Populate. След това ще можеш да си укажеш на коя разделителна способност каква честота на опресняване да поддържа. Попълваш си желаните стойности и кликаш бутон Apply. Накрая рестартираш компютъра.А оправи се резолюцията е била 1600/1024 или нещо такова!Много благодаря за съдействието! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост