miazmatik Публикувано Ноември 26, 2010 Report Share Публикувано Ноември 26, 2010 Търся пограма с която да мога да чета файлове формат-FB2.ZIP, EPUB,SFB.ZIPИ не само това, интересува ме има ли конкретна програма с която да мога да чета книги свалени от интернет, или е достатъчно да имам само програма която да може да отвори гореспоменатите файлове?Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snuri Публикувано Ноември 26, 2010 Report Share Публикувано Ноември 26, 2010 Търся пограма с която да мога да чета файлове формат-FB2.ZIP, EPUB,SFB.ZIPИ не само това, интересува ме има ли конкретна програма с която да мога да чета книги свалени от интернет, или е достатъчно да имам само програма която да може да отвори гореспоменатите файлове?Благодаря! CoolReader Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Ноември 26, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 26, 2010 чудесна програма, мерси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост