Jump to content

Проблем с Windows

svet1

Препоръчан пост

• Отговори 44
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Програмата за тестване на паметта не се инсталира. Теглиш версията за дискета или диск (в зависимост от това какво ти е по-удобно и/или с какви устройства разполагаш), създаваш си специален стартиращ носител, който го ползваш, за да стартираш компютъра с него. Да речем версията за диск: сваляш, разархивираш архива и от ISO файла в него си записваш с програма за запис на дискове диск. След рестарт този диск ще се използва за стартиране на компютъра и тестът ще започне автоматично.
Сподели другаде

Възможно ли е да е от някой драивер защото след преинстала на уина като включа мотер борда диска и инсталирам Attanic за интернета ми казва че този драивер може да повреди компютара ми в бъдеще също така като го включих скаипа показва че намам интерет в процес на свързване е дори и в този момент също така в старт менюто има кои програми наи често палзвам и много често изчезват и не се пояавявя нищо
Сподели другаде

Да, напълно възможно е да е заради някой драйвер. Конкретно SPTD е на практика драйвер и според minidump файловете е вероятна причина за забивите. И все пак за по-пълноценен анализ и по-точна преценка ще трябва пълен dump файл.
Сподели другаде

• 1 month later...
Преинсталирах Windows за 1 - 2 седмици спря да забива и излиза син екран. Но изведъж докато играх на Modern Warefare 2 излезе син екран. От тогава като играя често излиза син екран. Мисля че е нещо на хардуерна основа но не съм сигурен.
Сподели другаде

Ами, няма подробна информация за напреженията и така и не предостави по-пълен dump файл за нито един забив. Трудно е да се помага без адекватна информация.
Сподели другаде

В AIDA64 направи снимка и на секция Датчик, за да видим как са напреженията и температурите. Ако може, понатовари системата малко, преди да направиш снимката.

Отвори папка C:\WINDOWS. Там провери дали имаш файл MEMORY.DMP. Ако имаш, архивирай го в ZIP, RAR или 7Z и го прикачи към коментара си.

Ако нямаш такъв файл, тогава...

1. Трябва да имаш папка Minidump и в нея поне 1 файл. Архивирай всички файлове във въпросната папка и прикачи архива към коментара си.

2. Кликни с десния бутон върху My Computer -> Properties -> Advanced -> трети бутон Settings, от долното падащо меню избери Kernel memory dump и потвърди с OK на всички прозорци. Ще трябва да изчакаш нов забив и създаването на dump файла веднага след записа. След това архивираш него и го прикачаш.

нали така да намеря по-пълен dump файл

Сега ще проверя дали е излязъл пълния файл. Но докато ми стоеше синия екран забелязах че пише нещо за dtsoftbus01.sys а доколкото се сещам като си гледах драивърите имаше един BUS драивър който беше с жълта въпросителна. Дали има нещо общо с проблема.

Готово надявам се да е това пълният файл

http://www.multiupload.com/IV4OH15UZR

Сподели другаде

По управи се и не ми е излизал син екран но като включа игра и поиграя малко ми изписва Don`t sent и изписва че имам малко виртуална памет и уиндоус се опитва да я увеличи
Сподели другаде

Деинсталираш DAEMON Tools от контролния панел. После сваляш и стартираш инсталацията на SPTD от тази страница. Ако бутон Uninstall може да се кликне, го кликни и рестартирай. Ако не е активен, значи всичко е наред.
Сподели другаде