svet1 Публикувано Ноември 26, 2010 Report Share Публикувано Ноември 26, 2010 Имам проблем с компютара ми преди една година започна да излиза син екран дадах го на ремонт и казаха че видео картата е изгоряла смениха ми я след 2 месеца отидох при друг техник и тои ми каза че хард диска ми е развален купих си нов. След 4 - 5 месеца отнаво се развали пренсталирах му windows и се оправи но наскоро пак почна но този път на компа ми сече мишката какво остово за MW 2 преди два дена му преинсталирах Windows по управи се но започна отново с синия екран какво да правя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
paro Публикувано Ноември 26, 2010 Report Share Публикувано Ноември 26, 2010 Ами като за начало дай информация за самия компютър: дъно, видео, памет, харддиск и т.н. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
svet1 Публикувано Ноември 26, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 26, 2010 http://store.picbg.net/pubpic/AB/3C/920eae95dc53ab3c.bmp Това ли Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 26, 2010 Report Share Публикувано Ноември 26, 2010 Определено не това. Дай пълна информация за наличния хардуер. Ползвай AIDA64 Extreme Edition например. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
svet1 Публикувано Ноември 27, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 27, 2010 http://www.megaupload.com/?d=IY6697TOhttp://www.megaupload.com/?d=5JWXEJX6 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 28, 2010 Report Share Публикувано Ноември 28, 2010 В AIDA64 направи снимка и на секция Датчик, за да видим как са напреженията и температурите. Ако може, понатовари системата малко, преди да направиш снимката. Отвори папка C:\WINDOWS. Там провери дали имаш файл MEMORY.DMP. Ако имаш, архивирай го в ZIP, RAR или 7Z и го прикачи към коментара си.Ако нямаш такъв файл, тогава...1. Трябва да имаш папка Minidump и в нея поне 1 файл. Архивирай всички файлове във въпросната папка и прикачи архива към коментара си.2. Кликни с десния бутон върху My Computer -> Properties -> Advanced -> трети бутон Settings, от долното падащо меню избери Kernel memory dump и потвърди с OK на всички прозорци. Ще трябва да изчакаш нов забив и създаването на dump файла веднага след записа. След това архивираш него и го прикачаш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
svet1 Публикувано Ноември 28, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 28, 2010 1 Немерих два фаила2 Готово сега чакам само да зацепиСега ще натоваря компа след малко пращам снимкатаDesktop.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 28, 2010 Report Share Публикувано Ноември 28, 2010 Снимката от категория Датчик на AIDA64? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
svet1 Публикувано Ноември 29, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 29, 2010 Готовоuntitled.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
svet1 Публикувано Ноември 29, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 29, 2010 Спря да излиза черен екран но пък забива и трябва да рестартирам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 30, 2010 Report Share Публикувано Ноември 30, 2010 Дай снимка и от HWMonitor, моля. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
svet1 Публикувано Декември 1, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 1, 2010 Готовоuntitled.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 2, 2010 Report Share Публикувано Декември 2, 2010 Какво е точно захранването на компютъра? Напреженията не ми се струват редовни. По-точно 5-те волта. Имаш ли възможност да ги замериш с мултисет? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
svet1 Публикувано Декември 2, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 2, 2010 В смисъл .... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 2, 2010 Report Share Публикувано Декември 2, 2010 Буквален. Какво не разбра? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост