Jump to content

Проблем с Windows

svet1

Препоръчан пост

Имам проблем с компютара ми преди една година започна да излиза син екран дадах го на ремонт и казаха че видео картата е изгоряла смениха ми я след 2 месеца отидох при друг техник и тои ми каза че хард диска ми е развален купих си нов. След 4 - 5 месеца отнаво се развали пренсталирах му windows и се оправи но наскоро пак почна но този път на компа ми сече мишката какво остово за MW 2 преди два дена му преинсталирах Windows по управи се но започна отново с синия екран какво да правя
Сподели другаде

• Отговори 44
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

В AIDA64 направи снимка и на секция Датчик, за да видим как са напреженията и температурите. Ако може, понатовари системата малко, преди да направиш снимката.

Отвори папка C:\WINDOWS. Там провери дали имаш файл MEMORY.DMP. Ако имаш, архивирай го в ZIP, RAR или 7Z и го прикачи към коментара си.

Ако нямаш такъв файл, тогава...

1. Трябва да имаш папка Minidump и в нея поне 1 файл. Архивирай всички файлове във въпросната папка и прикачи архива към коментара си.

2. Кликни с десния бутон върху My Computer -> Properties -> Advanced -> трети бутон Settings, от долното падащо меню избери Kernel memory dump и потвърди с OK на всички прозорци. Ще трябва да изчакаш нов забив и създаването на dump файла веднага след записа. След това архивираш него и го прикачаш.

Сподели другаде

Какво е точно захранването на компютъра? Напреженията не ми се струват редовни. По-точно 5-те волта. Имаш ли възможност да ги замериш с мултисет?
Сподели другаде