miazmatik Публикувано Ноември 25, 2010 Report Share Публикувано Ноември 25, 2010 Здравейте,интересува ме как да слушам радио с vlc player по-конкретно като отида на някой сайт с онлайн станции слушам без проблеми,но ме интересува може ли да си кача интернет адреса на дадено радио примерно и да си слушам със плейъра, а не всеки път да отварям сайт за онлайн радиа. Дано да съм обяснил правилно.П.С. Също ме интересува защо като пусна филм с този плейър субтитрите ми излизат на йероглифи,май на гръцки? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 25, 2010 Report Share Публикувано Ноември 25, 2010 За радиата зависи самите те как се излъчват. Различните сайтове ползват различни видове потоци. За субтитрите или регионалните настройки трябва да са ти на български или трябва изрично да укажеш на плеъра да ползва българска кодировка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Ноември 26, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 26, 2010 спаравих се благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост