Alex1001 Публикувано Ноември 25, 2010 Report Share Публикувано Ноември 25, 2010 Имам следния проблем, лаптоп Benq Joybook P51E работи си нормално, но когато го изключа или рестартирам не иска да тръгне. Обикновено след няколко опита тръгва и работи. Гледаха го в сервиз и казаха,че нищо му няма (е там е тръгвал от всеки път, даже и пари не ми взеха). Прочетох доста за подобни случаи и стигнах до извода да му сменя Bios но..... нов проблем не мога да намеря за него. Ако някои има идея да каже. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 26, 2010 Report Share Публикувано Ноември 26, 2010 На кой точно етап от зареждането зависва? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Alex1001 Публикувано Ноември 27, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 27, 2010 няма етап, просто не тръгра, все едно не е пуснат, тръгра му вентилатора и до там, и така няколко пъти и се сеща да тръгне Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 27, 2010 Report Share Публикувано Ноември 27, 2010 Ами, щом като тотално отказва да тръгне, значи най-вероятно има хардуерен проблем. В такъв случай ми се струва малко вероятно в сервиза магически да е потеглял без проблеми, ако са го тествали поне малко задълбочено. Ако са го пуснали веднъж, той е стартирал и са сметнали, че е наред, това е отделен въпрос, но ако са го стартирали няколко пъти, все веднъж е трябвало да се издъни.Според мен ще е добра идея да го занесеш пак в сервиза и да им демонстрираш ти проблема. Евентуално да на би ти да пробваш да го пуснеш с батериа, а в сервиза без? Или обратното? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост