Jump to content

Проблем с лаптоп Benq p51e

Препоръчан пост

Имам следния проблем, лаптоп Benq Joybook P51E работи си нормално, но когато го изключа или рестартирам не иска да тръгне. Обикновено след няколко опита тръгва и работи. Гледаха го в сервиз и казаха,че нищо му няма (е там е тръгвал от всеки път, даже и пари не ми взеха). Прочетох доста за подобни случаи и стигнах до извода да му сменя Bios но..... нов проблем не мога да намеря за него. Ако някои има идея да каже.
Сподели другаде

Ами, щом като тотално отказва да тръгне, значи най-вероятно има хардуерен проблем. В такъв случай ми се струва малко вероятно в сервиза магически да е потеглял без проблеми, ако са го тествали поне малко задълбочено. Ако са го пуснали веднъж, той е стартирал и са сметнали, че е наред, това е отделен въпрос, но ако са го стартирали няколко пъти, все веднъж е трябвало да се издъни.

Според мен ще е добра идея да го занесеш пак в сервиза и да им демонстрираш ти проблема. Евентуално да на би ти да пробваш да го пуснеш с батериа, а в сервиза без? Или обратното?

Сподели другаде