plamen74.72 Публикувано Ноември 23, 2010 Report Share Публикувано Ноември 23, 2010 Ха, че то по-нов от NET Framework 4.0 не знам да има! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Ноември 23, 2010 Report Share Публикувано Ноември 23, 2010 Добре може би бъркам но го имам със сигурност мисля че си идва с ъпдейтите на уиндоуса Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Ноември 23, 2010 Report Share Публикувано Ноември 23, 2010 Провери в контрол панела в Add/Remove Progams дали го има в списъка! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Ноември 23, 2010 Report Share Публикувано Ноември 23, 2010 да имам го Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 23, 2010 Report Share Публикувано Ноември 23, 2010 И наистина пише .NET Framework 8? Може ли снимка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Ноември 23, 2010 Report Share Публикувано Ноември 23, 2010 Странно! А коя версия на HTC Home тестваш? За сега най стабилна е версия 1.9 финал! Версия 2 е още бета и може да има проблеми с нея! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Ноември 23, 2010 Report Share Публикувано Ноември 23, 2010 Ми май версия 2 пробвах. Ще пробвам 1.9 дано да е по-добре, иначе програмата ми харесва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
isaakhim Публикувано Ноември 24, 2010 Report Share Публикувано Ноември 24, 2010 HTC Home и на мен ми допадна. Аз си оставих 1.9 финал, защото ми се стори по-семпла. Не знам защо работи само единия сайт за данни MSN. Accuweather не отговаря, а с версия 2.0 Build 166 при опит за връзка с него програмата забива. Дали е временно или така трябва да е? Също много ми хареса, че не прави записи по регистрите за разлика от Yahoo! Widgets, при която и след деинсталация остават доста редове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Ноември 24, 2010 Report Share Публикувано Ноември 24, 2010 Тук пише причината защо не работи сървъра на Accuweather: http://www.htchome.org/en/news?7 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост