polturgaist Публикувано Ноември 23, 2010 Report Share Публикувано Ноември 23, 2010 Питането ми е следното-има ли такава програма с която да си създам папка на десктопа в която да са разположени примерно игрите ми, целта ми е да имам повече място на десктопа. Има ли такава програма? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Ноември 23, 2010 Report Share Публикувано Ноември 23, 2010 Има как да няма! Аз ползвам две такива: RocketDock 1.3.5 Final и ObjectDock 2.0 Free Ето и как изглеждат:Уиндоус 7http://store.picbg.net/thumb/8E/04/b1c3f09de12b8e04.png И преди това на ХРhttp://store.picbg.net/thumb/48/94/a4f72b1541124894.png Горните икони които се виждат е с програмата ObjectDock 2.0 FreeА тези долу са с програмата RocketDock 1.3.5 FinalМожеш да си слагаш каквито искаш икони за бързо стартиране! Даже има опция и за двете програми при неактивност да се скриват от десктопа, и така на практика можеш да нямаш абсолютно никакви икони на десктопа! Имат и още доста екстри - ето пример:http://i44.tinypic.com/30rnqk1.png http://i42.tinypic.com/34ovayd.png Има ръководство за Rocketdok в тази тема: http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=2996&st=0&p=90416&hl=rocketdock&fromsearch=1&&do=findComment&comment=90416 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
polturgaist Публикувано Ноември 23, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 23, 2010 Мерси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
isaakhim Публикувано Ноември 23, 2010 Report Share Публикувано Ноември 23, 2010 Ако пък не искаш по някаква причина да ползваш програма, си създаваш папка на десктопа и след това преместваш преките пътища на игрите в нея. Все пак с предложенията на plamen74.72 е по прегледно. Въпрос към plamen74.72. Коя е програмата или гаджета за показване на часа, датата и времето, които са на скрийншотовете? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Ноември 23, 2010 Report Share Публикувано Ноември 23, 2010 А да попитам как се създава папка на десктопа?Смешен въпрос може би но ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
isaakhim Публикувано Ноември 23, 2010 Report Share Публикувано Ноември 23, 2010 Клик с десен бутон на мишката върху десктопа New -> Folder. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Ноември 23, 2010 Report Share Публикувано Ноември 23, 2010 Добре мерси а как да пратя шорткътите на игрите и други програми в тази папка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 23, 2010 Report Share Публикувано Ноември 23, 2010 Създаваш препратките и после ги влачиш в папката. Нищо лично, но мисля, че ще е много добра идея да си намериш книжка с уроци за базова работа с Windows. Има достатъчно такива и е обяснено на достъпен език. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Ноември 23, 2010 Report Share Публикувано Ноември 23, 2010 Въпрос към plamen74.72. Коя е програмата или гаджета за показване на часа, датата и времето, които са на скрийншотовете? Това е една безплатна програма! Казва се HTC Home и не знам защо я няма в каталога на Софтвизия (или поне аз не я открих)! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Ноември 23, 2010 Report Share Публикувано Ноември 23, 2010 Добре ще се стремя да не прекалявам със въпросите.Извинявам се. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
isaakhim Публикувано Ноември 23, 2010 Report Share Публикувано Ноември 23, 2010 Ако преките пътища са ти на десктопа, просто ги маркирай и премести в папката. Ако пък са някъде другаде, ги копирай на десктопа и след това ги премести в папката. Ако дадено приложение няма пряк път, може да създадеш такъв. Десен бутон на мишката върху иконата Send to -> Desktop. П.П. Night_Raven ме е изпреварил и аз в бързината не съм обърнал внимание. Благодаря за отговора plamen74.72 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 23, 2010 Report Share Публикувано Ноември 23, 2010 Това е една безплатна програма! Казва се HTC Home и не знам защо я няма в каталога на Софтвизия (или поне аз не я открих)!Няма я, защото не е добавена. Не можем да знаем за всички съществуващи програми в Интернет и да ги добавим в каталога. Не сме Softpedia все пак. Добре ще се стремя да не прекалявам със въпросите.Извинявам се.Не е до прекаляване. Просто ще е по-добре както за нас, така и за теб, да си набавиш някакво четиво и да се запознаеш с основите на Windows. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Ноември 23, 2010 Report Share Публикувано Ноември 23, 2010 Схванах, благодаря, относно програмата HTC Home мисля че е много добра но имам проблеми с нейното инсталиране не работи коректно два пъти пробвах да я сложа, та ако някой знае подобна програма може да сподели, като изключим google desktop. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Ноември 23, 2010 Report Share Публикувано Ноември 23, 2010 За да може да ти работи трябва да имаш инстарлиран NET Framework ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Ноември 23, 2010 Report Share Публикувано Ноември 23, 2010 Имам ИНСТАЛИРАН NET Framework 8 и пак е проблемна! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост