MITKOIRON Публикувано Ноември 24, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 24, 2010 с win7 съм и е на български с Windows7 съм и е изцяло на български :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MITKOIRON Публикувано Ноември 24, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 24, 2010 само това ми излиза Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 25, 2010 Report Share Публикувано Ноември 25, 2010 Кликни с десния бутон върху иконата за звуковите настройки до часовника -> Устройства за възпроизвеждане -> маркирай съответното устройство -> Свойства -> Нива. Виж дали срещу Microphone бутонът със синия говорител ще е с червено кръгче или не. Ако не е, го кликни, за да се появи. Така би трябвало да бъде настроен микрофонът. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MITKOIRON Публикувано Ноември 25, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 25, 2010 Благодаря! нямаше червено кръгче кликнах и се появи ето на снимката. не прави микрофония ако е на това ниво на- снимката.но ако го усиля се получава микрофония при затваряне на капака на лаптопа.и микрофона остава винаги включен. винаги ли дрябва да бъде включен микрофона и такива ли трябва да бъдад настройните? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
isaakhim Публикувано Ноември 25, 2010 Report Share Публикувано Ноември 25, 2010 винаги ли дрябва да бъде включен микрофона и такива ли трябва да бъдад настройните?Ако оставиш микрофона изключен в настройката за "Записване" няма да те чуват, когато говориш примерно по Скайп, затова точно там трябва да е включен. Night_Raven го е написал много ясно, но ти явно четеш между редовете. Маркирай "Възпроизвеждане". След това отиди на "Нива" и виж дали микрофонът е изключен. Ако не е, го изключи. http://ploader.net/files/0af96c8c4ba9d4d339e3d3ee2ec37185.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MITKOIRON Публикувано Ноември 25, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 25, 2010 така ли трябва да е? -снимката. Ами настройките на запис на по горния ми пост такива ли трябва да бъдат? Вече работи перфектно!!! изпробвах скайп и ме чуват идеално. БЛАГОДАРЯ ВИ !!!всичко е шест Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 25, 2010 Report Share Публикувано Ноември 25, 2010 Ами настройките на запис на по горния ми пост такива ли трябва да бъдат?Там за микрофона имаш 2 настройки: бутонът за включване/изключване и плъзгача за нивото. Бутонът трябва да е в позиция, в която се вижда говорителче, т.е. микрофонът да е включен. Нивото (плъзгачът) си го регулираш както ти допада и както е нужно, за да те чуват добре от другата страна, макар че ако не се лъжа Skype го регулира сам по подразбиране. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MITKOIRON Публикувано Ноември 25, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 25, 2010 благодаря ви всичко се оправи благодарение на вас!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост