Jump to content

проблем с микрофон

Препоръчан пост

имам лаптоп АСУС с вграден микрофн.когато затворя капака и се получява микрофония, влизам в настройките и го намалям и няма микрофония но не се чувам по скайп.усилвам го от настройките на лаптопа и заработва но е винаги включен дори и без да пусна скайпа и пак се получява микрофония .не трябва ли да се спира и пуска автоматично ?
Сподели другаде

не прави микрофония но на скайпа се чува много слабо.когато усиля MICROFON BOOSTS ме чуват добре но микрофона си остава включен и проблема е отново същия
Сподели другаде

ми освен да си купиш едни слушалки с микрофон и да не ползваш вградения, а microfon boosts да остане мутнат друго не се сещам. Какъв модел е asus-а че и аз се мъча с един, май доста дефекти дават кой каквото да разправя така си е:(
Сподели другаде

еми така е хубав лаптоп изглежда ти се радвай че само това е проблема аз за 4 месеца три посещения в сервиз единия път беше точно заради проблеми с микрофон буустс пищеше непрекъснато като аларма на кола...абе ядове:)
Сподели другаде

В звуковия панел на Windows за възпроизвеждане (не запис) да не би микрофонът да е разрешен/включен? По принцип трябва да е разрешен/избран само в панела за запис, не и за възпроизвеждане.

Евентуално може да се пробва обновяване на драйвера за звуковата карта, но не се знае дали ще помогне.

Сподели другаде