ozic Публикувано Ноември 23, 2010 Report Share Публикувано Ноември 23, 2010 С Интернет Експлорер 8 съм. ОС ми е Уин 7. Преди време бях попаднал на добавка за ИЕ 8, която е на БГ и настройките стават по много лесен начин. Откъде да я сваля тази добавка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 23, 2010 Report Share Публикувано Ноември 23, 2010 Най-известната добавка за IE, която знам, е IE7pro. Ти обаче грам информация не си дал какво точно търсиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Ноември 23, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 23, 2010 Точно тази добавка ми трябва, но съм с IE8, а тази, която си дал е за IE7. Има ли за IE8? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 23, 2010 Report Share Публикувано Ноември 23, 2010 IE7pro е съвместима и с IE8. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Ноември 23, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 23, 2010 Инсталирах я и съм много доволен. Благодаря . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост