KirilP Публикувано Ноември 20, 2010 Report Share Публикувано Ноември 20, 2010 Здравейте, имам следния проблем: компютъра ми не вади абсолютно никакъв звук (само при определени ситуации се чува титкане от дъното, които преди се чуваха на колоните). Когато вляза в Control panel ->Sounds an Audio devices под Sound playback/Default Device се изписва "No Playback Devices". Преинсталнах Rеaltek-a, но без резултат...в нета видях че се оправя през My computer->Properties->Hardware->Device manager, но в Device manager-a ми излиза следното : http://kachi-snimka.info/thumbs/bwy1290273169j.JPGБлагодаря ви предварително за помощта.ПП.дъно- ECS G31T-M ; PCI audio- Realtek ALC662 @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] PCI Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 20, 2010 Report Share Публикувано Ноември 20, 2010 Приемам, че става въпрос за Windows XP Pro.Опитай да стартираш прикачения .reg файл (-> Yes -> OK) и след това да рестартираш. services-default-xp-pro.zip Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
KirilP Публикувано Ноември 20, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 20, 2010 Приемам, че става въпрос за Windows XP Pro.Опитай да стартираш прикачения .reg файл (-> Yes -> OK) и след това да рестартираш. services-default-xp-pro.zipXP SP3 всичко се оправи, Night_Raven благодаря ти много за помощта Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост