Jump to content

Пролем с опера, мозилла и др.

Препоръчан пост

Имам странен проблем-като инсталирам опера или мозилла при отварянето на някой сайт ми изписва че нямям adobe flash player и ме кани да го инсталирам.Да обаче аз го имам инсталиран в контрол панела ми версия adobe flash player 10 x. Тръгвам да го инсталирам и прекъсва инстлацията със съобщението че го има вече. И така с тези браузери не мога да преглеждам флаш съдържание. Чудя се от какво е това, да не би версиите, които свалям(на браузерите) да са стари, а плейъра да е по- нова версия или друго е? Със google chrome i IE 8 нямам този пролем. Свалям браузерите от официалните сайтове...Какъв ли е проблема?
Сподели другаде

Пробвай следното.

1. Деинсталирай Opera или Firefox от контролния панел.

2. Деинсталирай Adobe Flash Player пак от там.

3. Инсталирай CCleaner. Почисти с Cleaner-а също така и Registry.

4. Инсталирай Opera или Firefox.

5. Инсталирай Adobe Flash Player (докато инсталираш браузърите трябва да са затворени).

И сподели дали нещо се е получило.

Сподели другаде

Adobe Flash Player се инсталира веднъж за Internet Explorer и отделно за всеки един човешки браузър. От там и идва сконфуза. То е посочено на страницата на Adobe с съответните препратки за операционна система и браузър.

Упражнението в предходното съобщение може да пропуснеш, защото същия казус ще се получи, ако сложиш Chrome браузър. Първият срещнат флаш скрипт ще подсети, че Chrome не може да го интерпретира и ще изплува подсказка, приканваща за инсталация на Adobe Flash Player.

успех и силата да бъде с теб!

Сподели другаде

Използването на стара версия на Adobe Flash Player е крайно непрепоръчително. Препоръчвам ти да направиш всичко възможно да "подкараш" последната версия.

Най-добре деинсталирай всички версии на Adobe Flash Player и опитай да почистиш с Adobe Flash Uninstaller. Рестартирай и опитай отново да инсталираш последните версии. Всичко това при спрени браузъри разбира се.

Сподели другаде