yahoooo Публикувано Ноември 19, 2010 Report Share Публикувано Ноември 19, 2010 Здравейте!Имам много неприятен проблем с звука. Бях с уиндоус XP и проблеми нямах , но на 7-цата имам.Значи проблема е следния пускам мп3-ка през уинамп на колоните и всичко е точно свири на 6 , но включвам слущалки на втория канал и през тях се чува само мелодията на песента думите не се чуват , но на колоните си свири добре в същото време. Мога да изкарам нормален звук от слушалките само когато мръдна баланса на уинампа или на пълно ляво или пълно дясно , но така ми свири само едната колона. Пробвал съм със уинамп , бсплеар , уиндолс медиа плеар и навсякаде проблема го има. Никакъв звук нямам на слушалките когато гледам клип от Вбокс , когато се стартира уиндоус началния звук също не се чува. Инсталирал съм дривер от сайта производител на дъното т.е. МСИ , инсталирал съм драйвер от сайта на реалтек опитах и с дривера само на уиндоус , но ефект никакъв и вече нямам никакви идеи.Моля за съвети приемам всичко.Когато инсталирам драйвера на МСИ си настройвам всичко както трябва но не става.Моля за помощ!Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Ноември 19, 2010 Report Share Публикувано Ноември 19, 2010 Точният модел на дъното? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yahoooo Публикувано Ноември 22, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 22, 2010 MSI K9N/SliАко имаш отговор на проблема ще съм ти мнооого благодарен! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 22, 2010 Report Share Публикувано Ноември 22, 2010 Това е последната версия на драйвера. Нея ли си инсталирал? С какви точно колони си? Слушалките пробвал ли си да ги свържеш към основния канал? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yahoooo Публикувано Ноември 23, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 23, 2010 Да точно с този дривер съм и го има проблема. Що се отнася до колоните те са от домашното ми кино , но аз проблем с колоните нямам те си свирят идеално. Като включих слушалките на мястото на колоните работят слушалките но колоните получават този досаден проблем. Не знам как да ви го обясня когато е в средата баланса се чува така като че ли се пее в пещера но думите се чуват още по слабо като го дам наляво или надясно всичко се оправя.проблема не е в еквалайзера на програмата. Цялата програма Realtek HD Audio manager съм я препипал просто няма настройка която да оправя проблема. Ако се сетите нещо предлагайте. На ХР този проблем го няма така че не е и от компютъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 23, 2010 Report Share Публикувано Ноември 23, 2010 Каква озвучителна конфигурация е зададена в панела на звуковия драйвер/Windows - 2.0, 5.1? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yahoooo Публикувано Ноември 24, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 24, 2010 Пробвах и на quadraphonic i 5.1 i 7.1 файда няма и вече почвам да се дразня и накрая ще си върна ХР-то Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 24, 2010 Report Share Публикувано Ноември 24, 2010 На стерео 2.0? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yahoooo Публикувано Ноември 25, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 25, 2010 На стерео 2.0? Да пак не ще! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 26, 2010 Report Share Публикувано Ноември 26, 2010 В контролния панел на Realtek пробвал ли си изрично да укажеш на втория канал да се подава сигнала от първия канал? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yahoooo Публикувано Ноември 28, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 28, 2010 В контролния панел на Realtek пробвал ли си изрично да укажеш на втория канал да се подава сигнала от първия канал? Ами не мисля или поне не знам как би ли ми описъл моля те ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 28, 2010 Report Share Публикувано Ноември 28, 2010 За жалост не знам панела на Realtek наизуст. Ще ми трябва снимка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yahoooo Публикувано Ноември 28, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 28, 2010 За жалост не знам панела на Realtek наизуст. Ще ми трябва снимка. http://rapidshare.com/#!download|887l35|432857725|Sound_Menager.doc|3060 Свали този .док файл в него съм дал снмики. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 28, 2010 Report Share Публикувано Ноември 28, 2010 При двоен клик върху черния жак вдясно появява ли се някакво меню? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yahoooo Публикувано Ноември 28, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 28, 2010 При двоен клик върху черния жак вдясно появява ли се някакво меню? Да появява се the current device is: и са изброени line in , mic in , front speaker out i rear speaker out който е отметнат има и още ама не са с чафки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост