mimoslav4eto Публикувано Ноември 17, 2010 Report Share Публикувано Ноември 17, 2010 Добър вечер на всички!От известно време се ровя из интернет и търся най-удобната за мен програма за общуване(било то чатене, пращане на файлове и т.н...) между компютри през ЛАН мрежа. Минах през доста програми и в крайна сметка попаднах на LAN Messenger. Интересното при него бе че само инсталираш и ползваш по предназначение. Но в последно време намерих негова доста по-добра алтернатива - Borgchat. При него има много повече опции, имотиконки и доста по-успешно изпращат и приемат файлове. Също така има и български интерфейс... Но се появи един проблем. След инсталирването на нужния софтуер на двата компютъра, то единия не засича другия и обратното, тоест въпреки че двата компютъра са в ЛАН мрежа то не могат да се свържат чрез тази програма. Докато при Lan Messenger няма никакъв проблем с връзката и всичко е ок. И въпросът ми е трябва ли да направя някакви точни настройки на локалните връзките на програмата или трябва да променя нещо, за да може в крайна сметка да работи функционално и на двата компютъра?Ще съм много благодарен ако някой сподели мнение по въпроса и също така по възможност да предложи или предположи решение Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост