doktor_haus Публикувано Ноември 17, 2010 Report Share Публикувано Ноември 17, 2010 здравейте драги съфорумци,ето че днес се пребирам след моя работен ден включам си котурката да почопля малко и започва да излиза една дразнеща грешка за грешка във explorer.exe, прикачвам изображение на нея с молба да ми помогнете ако може да я елеминирам без да прейнсталирвам Win-a защото честно казано не ми се занимава операционна система Windows Xp Sp3 , компютъра е сканиран със Mbam и SaS и не са открити зарази,антивирусната също не открива нищо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar_kir2000 Публикувано Ноември 17, 2010 Report Share Публикувано Ноември 17, 2010 Нещо кодеците ти ти правят проблем. Пробвай да ги преинсталираш (първо деинсталираш, рестарт и отново инсталираш нова версия). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Ноември 17, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 17, 2010 Нещо кодеците ти ти правят проблем. Пробвай да ги преинсталираш (първо деинсталираш, рестарт и отново инсталираш нова версия). кодеци имам само на NightRaven надали ще прави грешка от него Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 17, 2010 Report Share Публикувано Ноември 17, 2010 Пробвай да стартираш прикачения .cmd файл и виж дали ще има проблем след това. unreg.zip Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Ноември 17, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 17, 2010 дава ми грешка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 17, 2010 Report Share Публикувано Ноември 17, 2010 Моя грешка. Смених скрипта. Изтегли го отново и опитай пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Ноември 17, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 17, 2010 исписа че е заредило нещо, и сея ще си проличи дали ще прави пак тея мизерии , отново благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост