dimo88 Публикувано Ноември 17, 2010 Report Share Публикувано Ноември 17, 2010 здравеите някои може ли да ми каже тази комбинация добра ли е-AVAST PRO,MALWAREBYTES,LOARIS TROJAN REMOVE и защитна стена COMODO.Добра ли е тази защита. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Ноември 17, 2010 Report Share Публикувано Ноември 17, 2010 avast! няма смисъл да е про, а и едва ли ще си платиш за нея.Loaris намирам за излишна.COMODO ако ти е на български и поне малко от малко четеш и изпълняваш препоръките от информативните съобщения може в противен случай няма да се получи търсения ефект.Толкова. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimo88 Публикувано Ноември 17, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 17, 2010 за аваст сам си платил за 2 год а вместо LOARIS коя да сложа ако може да препорьчеш някоя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Ноември 18, 2010 Report Share Публикувано Ноември 18, 2010 за аваст сам си платил за 2 год а вместо LOARIS коя да сложа ако може да препорьчеш някояhttp://www.superantispyware.com/ Но не е задължително да ползваш платената версия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimo88 Публикувано Ноември 18, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 18, 2010 мерси щте е пробвам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост