Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте!Предварително да кажа ,че не съм голям специалист хардуера и софтуера ,но се уча.

Имам следния проблем ,който вече ме изважда от равновесие.Смених видео карта на стария си десктоп компютър(дъноKX 600PRO procesor ATHLON XP 2000+ 1.67GH ram 1.25gb)с друга чисто нова Asus AH3650.Малко след ,което започнаха проблемите.Когато използваш скрола и превърташ да кажем PDF файл се появява черен екран за секунди на два пъти и ако имаш късмет изкарва грешка ,която иска да изпрати до"АСУС".В друг случай на Скайп се появява син екран с грешка на операционната система Windows XP HOME service pack 3.Монитора е Samsung SyncMaster931 bf.Като цяло пробвах със смяна на резолюцията 1280 1024 ,която се залага автоматично при инсталацията на драйверите, но нищо не се промени.Температурата на карта варира от 40 до 52..3 градуса ,но това не е проблема.Преди време се повреди хард диска(механично ) и се наложи да го сменя и преинсталирам всичко на ново ,но нещата не се промениха.Не знам на къде да се насоча.Самата карта е повредена или аз не мога да се справя с настройките.Само ,че я взех като геймърска макар ,че не играя игри със сложна графика.На това ПС е сменено и захранването с ново 400W и като цяло съм хвърлил доста ненужни пари около 300 лева за да прави тези проблеми.

Ако някой има идея как да реша проблема да пише.

Сподели другаде

Можеш да направиш няколко тестчета за поведението на картата, най-вече под натоварване.

Но според мен е най-добре да я върнеш от където си я взел и да поискаш обслужване на гаранцията.

Сподели другаде