Jump to content

Не ми тръгва микрофона

Препоръчан пост

• Отговори 32
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

Не,сега са малко по различни,Когато маркирам стерео микс записва само звук от вбокс и winamp и не ми се чува гласа.Микрофончето в скайп е зелено когато е на стерео микс.А когато е на Mic in никакъв звук няма ни winamp ни вбокс ни гласа ми и микрофончето става червено.Вече нз какво да правя и накрая ще нямам избор и ще трябва да се дава на ремонт.И с предишните настройки дето са по горе пак не става нищо и си поиграх малко но не достатъчно. А това са настойките сега. http://i54.tinypic.com/8whzwj.jpg

Аз не успях да разбера дали е пробвано с друг микрофон на тази конфигурация и какъв е резултатът ...

Не е пробвано.Но не мисля че това е проблем щом изкарва някав звук но вие сте професионалисти и вие ще кажете.

Сподели другаде

Аз не успях да разбера дали е пробвано с друг микрофон на тази конфигурация и какъв е резултатът ...

Не е пробвано с друг микрофон .Но не мисля че това е проблем щом изкарва някав звук но вие сте професионалисти и вие ще кажете.

Сподели другаде

Направих както ми казахте.Взех работещ микрофон от приятел и никакъв резултат.Пак си е същото.

Скапана работа :crosseyes1:

Или плъзгач, или драйвър или дъно. Аз така виждам нещата в тяхната поредност.

Сподели другаде

За дъно и плъзгач незнам.Но за драйвър компютъра е преинсталиран преди 2/3 дена и съм сложил най новия драйвер но нищо не се знае.Май ще го карам на ремонт.На там отива работата.Благодаря за отделеното време.
Сподели другаде

Не, не трябва да се маха.

Прозорецът Master Volume контролира какви звуци да се възпроизвеждат. Това се отнася и за микрофона. Когато в Master Volume се премахне отметката Mute/Без звук, това позволява звукът, който микрофонът "чува", да се възпроизвежда от колоните. Полезна опция, ако някой иска да си чува гласа от колоните в реално време и/или при караоке. Това няма отношение с програмите, които записват звук, и тези за гласова комуникация като Skype, Windows Live Messenger, ooVoo, Ventrilo и др. Тези програми се съобразяват с настройките в панел Recording Control и не се вълнуват въобще дали в Master Volume има отметка на Mute/Без звук или не.

В нормална ситуация, когато се провежда разговор, всеки от потребителите иска отсреща да го чуват, но той да не се чува сам себе си. Именно затова микрофонът трябва да е избран в Recording Control, но в Master Volume да е с изключен звук.

Сподели другаде

Не, не трябва да се маха.

Прозорецът Master Volume контролира какви звуци да се възпроизвеждат. Това се отнася и за микрофона. Когато в Master Volume се премахне отметката Mute/Без звук, това позволява звукът, който микрофонът "чува", да се възпроизвежда от колоните. Полезна опция, ако някой иска да си чува гласа от колоните в реално време и/или при караоке. Това няма отношение с програмите, които записват звук, и тези за гласова комуникация като Skype, Windows Live Messenger, ooVoo, Ventrilo и др. Тези програми се съобразяват с настройките в панел Recording Control и не се вълнуват въобще дали в Master Volume има отметка на Mute/Без звук или не.

В нормална ситуация, когато се провежда разговор, всеки от потребителите иска отсреща да го чуват, но той да не се чува сам себе си. Именно затова микрофонът трябва да е избран в Recording Control, но в Master Volume да е с изключен звук.

Както винаги перфектно изчерпателен. :svlove:

Сподели другаде

Благодаря че,се отзовахте на проблема ми.Моля ви за последно мнение.Според вас колко ще струва ремонта.да кажем че най малкия проблем е да се сменят каналите а най големия да се смени звуковата карта.Какви ще са парите от най малкия проблем до най големия проблем.Дано да сте ме разбрали.Благодаря.

Може да ви се струва малко смешен поста ми,но все пак кажете си мнението.

Сподели другаде

Това са хипотетични въпроси? Изпробва ли да избереш микрофона в Recording Control? Какво точно разбираш под "смяна на каналите"? Иначе сумата е относителна. Все пак има различни допълнителни карти.
Сподели другаде