vandu Публикувано Ноември 11, 2010 Report Share Публикувано Ноември 11, 2010 компютъра ми се бъгна докато си играех на една игричка, рестартирах го и беше до там. Реших да му преинсталирам уиндоса (7-ца) понеже не иска да го зареди, но като жляза с дел в биоса, ми не ми дава да избера водещ диск, изобщо липсват тези неща Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Ноември 11, 2010 Report Share Публикувано Ноември 11, 2010 Сигурен ли си, че търсиш на правилното място в биос опцията за първо буутващо устройство? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vandu Публикувано Ноември 11, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 11, 2010 на предишния ми комп жеше 2-рото на това трябва също да е второто, понейе птах брат ми които преди 1 седмица сменява уина и каза че трябва да е там, но и нещо друго ме притеснява, като се рестартира компа при излизането на първоначалните надписи има нещо като черти (наподобяващи удивителни) из целия екран Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 12, 2010 Report Share Публикувано Ноември 12, 2010 Опиши точно менютата или ги снимай, ако можеш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост