Jump to content

проблем с видео карта Nvidia Geforce GT 330M

Препоръчан пост

Добър ден имам лаптоп Acer с карта Nvidia Geforece GT 330M, която се води някакъв хибрид тоест 2 карти другата е някаква intel с Windows 7 съм. Мога да превключвам от опциите в зависимост за какво искам да ползвам лаптопа. Реших да обновя драйверите изтрих драйвите на nvidia, изтеглих си драйвери от официалния сайт, но когато пробвам да инсталирам драйверите ми изписва, че са несъвместими със хардуера. Ако може някой да помогне с инсталацията на драйверите... Благодаря предварително
Сподели другаде

Дай точния модел на лаптопа в такъв случай. Странно ми се се струва, но може и да се налага да ползваш версията от сайта на производителя на лаптопа ти. Иначе трябва да се внимава, защото драйверите на nVidia има в два варианта - за настолен компютър и за лаптоп, които не са съвместими една с друга.
Сподели другаде

Дай точния модел на лаптопа в такъв случай. Странно ми се се струва, но може и да се налага да ползваш версията от сайта на производителя на лаптопа ти. Иначе трябва да се внимава, защото драйверите на nVidia има в два варианта - за настолен компютър и за лаптоп, които не са съвместими една с друга.

Лаптопът е Acer Aspire 5745G - 3690, дам аз тегля драйверите за notebook, който са

Другата карта е Intel GMA HD Graphics незнам дали има връзка, но може да е полезно...

Сподели другаде

От официалната страница излиза този за 64 битова Windows 7 за 32 битова няма :/ . Пробвай го и кажи дали е сработил

Nicki тея драйвери сработиха само ще ми кажеш ли сайта от който ги изтегли? Мерси

Сподели другаде

Nicki тея драйвери сработиха само ще ми кажеш ли сайта от който ги изтегли? Мерси

Той не ги е изтеглил. Ти си ги изтеглил от сайта, който ти е дал Nicky.

Сподели другаде

Направи следното :

1. Отвори Device manager .

2. Display Adapters , трябва да имаш питанка на картата .

3. Десен бутон -> Properties .

4. Кликваш в/у Details tab .

5. От падащото меню избираш Hardware ID .

6. Копираш ID-то на втория ред което примерно изглежда така - PCI\VEN_10DE&DEV_0A29&SUBSYS_035B1234 .

7. Сваляш официалните драйвъри от Nvidia и ги разархивираш в папка.

8. Отиваш в папката в която си ги разархивирал .

9. Намираш nvac (nvac.inf) , този файл .

10. Отваряш го с текстов редактор .

11. Вътре в него търсиш ID-то без последните цифри , след _(PCI\VEN_10DE&DEV_0A29&SUBSYS) което по-горе записахме , при теб ще е различно от това, което съм дал за пример.

12. Като намериш съответствието , заместваш с твоето ID .Примерно реда би изглеждал така : %NVIDIA_DEV.0A29.01% = Section015, PCI\VEN_10DE&DEV_0A29&SUBSYS_035B1234

Удебелената стойност трябва да е твоето ID , което си заместил .

13. Затваряш и запаметяваш промените във nvac.inf .

14. Стартираш инсталацията на драйвърите , би трябвало да нямаш проблеми вече .

Сподели другаде