Jump to content

Проблем с мп3 плеър

Препоръчан пост

Здр нов съм във вашия форум но искам малко помощ от доста време не съм качвал песни на мп3-ката ми а тя е Soni Botech някакъв китайски боклук като я вкл в усб ми иска да я форматирам цъкам да я форматирам и ми изписва Windows was unable complete the format. И не мога да кача никави песни а и нямам никакви песни в мп3-то какъв ли може да е проблема че не ги разбирам много ... Предварително ви благодаря за помоща! И дано да съм намерил правелния раздел!! :)

Ако нещо не е ясно да давам още подробности ??? :)

Сподели другаде

Погледни дали нямаш някакъв бутон за ресет . На мп3 -ката , става въпрос .След това пак пробвай да я вържеш към ПЦ-то.Много е възможно да си е заминала вече.Виж също в Disk Management , дали се появява . Може да се опита с други програми да се форматира . Първо това пробвай пък , ще видим .
Сподели другаде

Ми няма такъв бутон пробвах тука с тая програма да форматирам пак ми дава грешка HP USB Disk Storage Format Tool.. Какво имаш предвид под заминала и каде да е тоя disk menagment ???
Сподели другаде

Какво имаш предвид под заминала и каде да е тоя disk menagment ???

Start (Старт) - Run (Изпълнение) - diskmgmt.msc ...и OK (Enter)

Намираш си mp3-player-a, маркираш го, десен бутон - format

Сподели другаде

Начи пробвах с диск манагемент както ми казахте но пак ми изписва The format did not complete successfully и нищо не става ;(

ЗАбравих да пиша че съм с виста ако е от значение

Сподели другаде

Начи пробвах с диск манагемент както ми казахте но пак ми изписва The format did not complete successfully и нищо не става ;(

ЗАбравих да пиша че съм с виста ако е от значение

Инсталирай Partition Logic и се опитай с нея да форматираш mp3-player-a

И внимавай да не форматираш нещо друго - някой друг дял.

EDIT: И ако така не стане, според мен е дефектен плейър.

Естествено някой може да преложи друго решение. Това е от мен!

Сподели другаде