malincho Публикувано Ноември 10, 2010 Report Share Публикувано Ноември 10, 2010 Здр нов съм във вашия форум но искам малко помощ от доста време не съм качвал песни на мп3-ката ми а тя е Soni Botech някакъв китайски боклук като я вкл в усб ми иска да я форматирам цъкам да я форматирам и ми изписва Windows was unable complete the format. И не мога да кача никави песни а и нямам никакви песни в мп3-то какъв ли може да е проблема че не ги разбирам много ... Предварително ви благодаря за помоща! И дано да съм намерил правелния раздел!! Ако нещо не е ясно да давам още подробности ??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Ноември 10, 2010 Report Share Публикувано Ноември 10, 2010 Погледни дали нямаш някакъв бутон за ресет . На мп3 -ката , става въпрос .След това пак пробвай да я вържеш към ПЦ-то.Много е възможно да си е заминала вече.Виж също в Disk Management , дали се появява . Може да се опита с други програми да се форматира . Първо това пробвай пък , ще видим . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
malincho Публикувано Ноември 10, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 10, 2010 Ми няма такъв бутон пробвах тука с тая програма да форматирам пак ми дава грешка HP USB Disk Storage Format Tool.. Какво имаш предвид под заминала и каде да е тоя disk menagment ??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Ноември 11, 2010 Report Share Публикувано Ноември 11, 2010 Какво имаш предвид под заминала и каде да е тоя disk menagment ??? Start (Старт) - Run (Изпълнение) - diskmgmt.msc ...и OK (Enter)Намираш си mp3-player-a, маркираш го, десен бутон - format Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
malincho Публикувано Ноември 11, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 11, 2010 Начи пробвах с диск манагемент както ми казахте но пак ми изписва The format did not complete successfully и нищо не става ;( ЗАбравих да пиша че съм с виста ако е от значение Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Ноември 11, 2010 Report Share Публикувано Ноември 11, 2010 Начи пробвах с диск манагемент както ми казахте но пак ми изписва The format did not complete successfully и нищо не става ;( ЗАбравих да пиша че съм с виста ако е от значение Инсталирай Partition Logic и се опитай с нея да форматираш mp3-player-a И внимавай да не форматираш нещо друго - някой друг дял. EDIT: И ако така не стане, според мен е дефектен плейър. Естествено някой може да преложи друго решение. Това е от мен! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост