mate Публикувано Ноември 10, 2010 Report Share Публикувано Ноември 10, 2010 Здравейте.Вчера си закупих рутер LINKSYS CISCO WRT160N v.3 .Искам да го свържа посредством кабел кам компютъра и да пращам WiFi в целия апартамент.Моля да ми помогнете за настройките. Интернета ми е PPPoE . Направих някакви настройки и WiFi тръгна телефона го намира свързвам се но като опитам да влезна в някой страница нищо не става. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mate Публикувано Ноември 10, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 10, 2010 Дали да не сменя фърмуера с този на DD-WRT . Разбрах също че доставчиками може да ме ограничава по MAC и по TTL последноот си нямам и представа какво означава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
georgievdg Публикувано Ноември 10, 2010 Report Share Публикувано Ноември 10, 2010 Здравейте.Вчера си закупих рутер LINKSYS CISCO WRT160N v.3 .Искам да го свържа посредством кабел кам компютъра и да пращам WiFi в целия апартамент.Моля да ми помогнете за настройките. Интернета ми е PPPoE . Направих някакви настройки и WiFi тръгна телефона го намира свързвам се но като опитам да влезна в някой страница нищо не става.Първо инсталирай рутера. Трябва да имаш диск.Прочети инструкциите.Първо настройваш рутера да се свързва с интернета чрез PPPoE.Ако нямаш диск набери в адресната лента на браузера си 192.168.1.1 Enter. Обикновенно логин и парола са admin, admin.Така трябва влезеш в настройкита на рутера. Успех!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mate Публикувано Ноември 10, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 10, 2010 Вмомента сам в дакало, но влизам си правя натройките PPPoE име и парола , после клонирам мак адреса и до там цъкам на сейв. и отново компа нема нет. WiFi имам свързвам се но не ми зареждат страниците . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Ноември 10, 2010 Report Share Публикувано Ноември 10, 2010 Реда на действия би трябвало да е следния :1. Инсталираш рутера2. През 192.168.1.1 влизаш в неговите настройки и създаваш нова връзка PPPoЕ като въвеждаш дадените ти име и парола.3. Отиваш в секция Wi-Fi. Там даваш начин на криптиране, даваш име на безжичната връзка и указваш парола.4. Записваш настройките и рестартираш рутера. При това положение новата безжична мрежа би трябвало да бъде видяна. За да се вържеш трябва да въведеш името на врежата и указаната от теб парола. Общо взето е това. ТУК има някакви обяснения. Успех ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост