super80 Публикувано Ноември 9, 2010 Report Share Публикувано Ноември 9, 2010 Имам следния досаден проблем:Когато пиша нещо и мишката ми е позиционирана за постоянно на едно място прехвърля курсора там където е позиционирам и това води до бавене при писането.Мисля, че това го прави мишката на лаптопа.Не знам как да деактивирам тази функция. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 11, 2010 Report Share Публикувано Ноември 11, 2010 Сигурен ли си, че не докосваш тъчпада на лаптопа, докато пишеш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Ноември 11, 2010 Report Share Публикувано Ноември 11, 2010 Имам следния досаден проблем:Когато пиша нещо и мишката ми е позиционирана за постоянно на едно място прехвърля курсора там където е позиционирам и това води до бавене при писането.Мисля, че това го прави мишката на лаптопа.Не знам как да деактивирам тази функция. Мишката на лаптопа - Touchpad се нарича още, може да се деактивира със Synaptics Driver (безплатно е) След инсталация, се влиза в Control Panel при Mouse - ще има табче с иконката на драйверите Synaptics. Отваряш там, маркираш touchpada и му даваш Disabled. По-долу има опция за визуализация в ситемния трей - долу при часовника, дали да се появява иконката на програмата. След като Приложиш промените, рестарт на компа и оставаш на USB-мишка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост