Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте.Не знаех къде да постна темата, защото не знам дали е хардуерен или софтуерен проблем. Та така ... имам следния проблем след като започна да играя млб,нба,фифа и др. деиствията се забървзат и изобщо не може да се играе чак след като рестартирам компютъра се оправя но само за 1-2 часа. Имам нова видео карта ATI Redeon HD 5450 инсталирани драйвери. Темературата на картата е от 35 до 40 градуса ,напрежение на ядрото 1.4 ,вентилатор процесор 3.4 ,температура-аух 36, температура 1.cpu /1.ядро 26 ,температура процесор 36, температура 1cpu / 2.ядро 36 ,температура дънна платка 31. Компютъра ми е Microsoft Windwos xp professional , процесор Dual Core AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13x200)500+.
Сподели другаде

Нямаше ли някакъв Fix на AМD за двуядрените им процесори?

Мисля, че имаше нужда да се инсталира, без него се проявяваше подобен проблем.

Линк за Fix-a AMD Dual Core Optimizer

Сподели другаде

Нямаше ли някакъв Fix на AМD за двуядрените им процесори?

Мисля, че имаше нужда да се инсталира, без него се проявяваше подобен проблем.

Линк за Fix-a AMD Dual Core Optimizer

Човече мноо ти благодаря за сега няма проблем и дано да няма нз какво щтях да правя ако не беше ти отново благодаря

Какъв точно драйвер е инсталиран? Актуален? Откъде е инсталиран?

А който грам представа си няма от материята не бива да пише безсмислени и тролски коментари. Моля, ако занапред нямаш какво полезно да добавиш, се въздържай от публикуване на коментар.

Последния е изтеглен от официалния саит

Сподели другаде