deyan Публикувано Юни 16, 2006 Report Share Публикувано Юни 16, 2006 Всички знаят главоблъсканицата с овчара, вълка, овцата и купата сено където трябва да се прекарат през река в една лодка и в лодката може да има място само за двама и тн... Ето много по-сложен вариант: главоблъсканица Условията са следните:1. Полицаят не може да остави престъпника сам с хората, но може да го остави сам на някой от бреговете.2. Бащата не може да остави синовете сами с майката, а майката не може да остави дъщерите сами с бащата.3. Децата не могат да се качват сами на сала.4. Салът не може да се движи сам и побира максимум двама човека. Голямото кръгло синьо копче е за старт. Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MONI Публикувано Юни 16, 2006 Report Share Публикувано Юни 16, 2006 (Редактиран) Справих се Ама ако трябва да повторя или да кажа как - определено няма да мога. Голям зор, големи превози, голамо нещо Ама ако знаете само накрая как се кефят човечетата Успех на всички! Редактиран Юни 16, 2006 от MONI Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Fifa Публикувано Юни 16, 2006 Report Share Публикувано Юни 16, 2006 И аз го направих, ама викам да не издаваме, че всички да се помъчат Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
benzinn Публикувано Юни 16, 2006 Report Share Публикувано Юни 16, 2006 Оффф, отказвам се...Какво ли не пробвах - и все не става...Дайте някакъв жокер, че аз докато загрея с тия албански реотани Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DAVIDOV Публикувано Юни 16, 2006 Report Share Публикувано Юни 16, 2006 АА супер съм успяхх, а невярвах че ще успея Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kalera Публикувано Юни 16, 2006 Report Share Публикувано Юни 16, 2006 Най-накрая и аз успях Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Юни 16, 2006 Report Share Публикувано Юни 16, 2006 Еее че лесно оправих го...набързо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
KORTESS Публикувано Юни 16, 2006 Report Share Публикувано Юни 16, 2006 Не беше, чак толкова трудно, около 5 минути и я разгадах Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост