lamarinata Публикувано Ноември 8, 2010 Report Share Публикувано Ноември 8, 2010 Здравейте. Значи имам лаптоп Toshiba Satellite A200-1ZF. Преди 10-ина дни се наложи да сменя зарядното. Досега всичко си беше ОК, но сега изведнъж лаптопът не иска да работи на батерия, т.е. като дръпна кабела на зарядното и се изключва моментално. В опции на захранването ми дава, че батерията е заредена на 100%, индикаторите показват, че зарядното зарежда, просто като го изключа и не иска да премине на батерия, а се изключва. Дайте някакъв акъл на какво може да се дължи, мерси предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Ноември 8, 2010 Report Share Публикувано Ноември 8, 2010 Пробва ли да извадиш батерията и да сложиш отново ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lamarinata Публикувано Ноември 11, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 11, 2010 Пробва ли да извадиш батерията и да сложиш отново ? Между другото да и след това всичко беше ОК. Доста странно ми се видя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост