Wond3r Публикувано Ноември 7, 2010 Report Share Публикувано Ноември 7, 2010 Има ли някакъв начин да си сложа нова видео карта при положение, че старата ми е вградена? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TonyWolf Публикувано Ноември 7, 2010 Report Share Публикувано Ноември 7, 2010 Да,разбира се че има-отваряш кутията,гледаш какъв ти е слота(AGP или PCI-Xpress x16) и си купуваш съответанта видео карта,която да задоволява изискванията ти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Wond3r Публикувано Ноември 7, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 7, 2010 Да такъв ми е слота ... А след като си купя новата видео карта как трябва да процедирам? Трябва ли да деактивирам старата карта и по какъв начин става това ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Ноември 7, 2010 Report Share Публикувано Ноември 7, 2010 Като купиш новата я поставяш (изключен компютър от мрежата), пускаш машината (трябва да "бипне", че всичко е наред), проверяваш в биоса дали има опция коя видеокарта да е с приоритет и задаваш новата. Може автоматично да стане. Windows я намира и инсталира необходимите драйвери. После сваляш новата версия драйвери и ги обновяваш. Не е лошо да споделиш останалата част от конфигурацията, захранващ блок и каква видеокарта си харесал, за да може повече хора да преценят дали си на прав път. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост ROKO__ Публикувано Ноември 7, 2010 Report Share Публикувано Ноември 7, 2010 Има ли някакъв начин да си сложа нова видео карта при положение, че старата ми е вградена? Да има начин, като най удачни настройки в биоса са да сложиш вградена карта режим на PEG (В смисъл само ако не е налична външна карта тогава да работи вградената) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост