Jump to content

Мога ли да добавя отделна видео карта, след като имам вградена?

Препоръчан пост

Да,разбира се че има-отваряш кутията,гледаш какъв ти е слота(AGP или PCI-Xpress x16) и си купуваш съответанта видео карта,която да задоволява изискванията ти.
Сподели другаде

Да такъв ми е слота ... А след като си купя новата видео карта как трябва да процедирам? Трябва ли да деактивирам старата карта и по какъв начин става това ?
Сподели другаде

Като купиш новата я поставяш (изключен компютър от мрежата), пускаш машината (трябва да "бипне", че всичко е наред), проверяваш в биоса дали има опция коя видеокарта да е с приоритет и задаваш новата. Може автоматично да стане. Windows я намира и инсталира необходимите драйвери. После сваляш новата версия драйвери и ги обновяваш. Не е лошо да споделиш останалата част от конфигурацията, захранващ блок и каква видеокарта си харесал, за да може повече хора да преценят дали си на прав път.
Сподели другаде

Има ли някакъв начин да си сложа нова видео карта при положение, че старата ми е вградена?

Да има начин, като най удачни настройки в биоса са да сложиш вградена карта режим на PEG (В смисъл само ако не е налична външна карта тогава да работи вградената)

Сподели другаде