Lucky_Girl Публикувано Ноември 5, 2010 Report Share Публикувано Ноември 5, 2010 Здравейте, Имам нужда от спешна помощ.Работя с Windows XP. Имах инсталирани българска фонетика и БДС.Днес имах глупостта да премахна кирилицата по БДС от Regional and Language Settings. Остана ми само фонетиката. Проблемът е, че майка ми също работи на този компютър, а тя е свикнала да пише с червените (БДС) букви. И сега й е много трудно с другите. При опит да ги възстановя обратно от Езиковите настройки се оказа, че не става.Има ли възможност да се оправят нещата - отново да имам БДС и фонетика? Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Ноември 5, 2010 Report Share Публикувано Ноември 5, 2010 http://bezplatno.info/upload/thumbs/arx1288985137l.pngTези настройки по принцип трябва да бъдат направени.Както виждаш нямам БДС, а само фонетика, каквото е и положението при теб в момента. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lucky_Girl Публикувано Ноември 5, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 5, 2010 Благодаря за отговора.Точно това направих и аз, но проблемът си остава. Преди това имах EN, БДС и фонетика. А сега въпреки че правя твоите настройки БДС-то не се връща и не го виждам. По принцип за фонетиката имаше една клавиатурка и си превключвах между нея и БДС, сега клавиатурката изчезна Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Ноември 5, 2010 Report Share Публикувано Ноември 5, 2010 БДС-са има ли го добавен в момента в eзиците в Контрол Панела или не се появява въобще?Да не е ползван някой страничен "кирилизиращ" софтуер някога? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lucky_Girl Публикувано Ноември 5, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 5, 2010 Оправи се проблемът.Благодаря ти за съдействието :-) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Ноември 5, 2010 Report Share Публикувано Ноември 5, 2010 Оправи се проблемът.Благодаря ти за съдействието :-)Хех...ОК.Безпроблемна работа от сега нататък... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост