Бетонов Публикувано Ноември 3, 2010 Report Share Публикувано Ноември 3, 2010 Бях задал въпроса и в друг форум, но не получих кой знае колко полезни съвета, затова да попитам и тук:След предварителни проучвания, съм се спрял на три марки- Canon, Epson и Brothers. Сложил съм си таван на цената 150-160 лв....повече не ми се дава за домашния офис. Мултифункционалното устройство ще го използвам най-вече за принтиране, сканиране и копиране на документи в текстов или графичен вид. Печатене на снимки- едва ли ще има. Скоростта на печатане не ми е от кой знае какво значение, повече държа на качеството на печата, резолюцията (качеството) на копиране и сканиране, цената на консумативите и нивото на шума(което ще има при печат). Натоварването на месец, няма да е кой знае колко голямо...не повече от 100-ина страници (на този етап).Моля за вашите съвети и препоръки! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Ноември 3, 2010 Report Share Публикувано Ноември 3, 2010 Аз използвам Samsung SCX-4300.Обаче сега се сещам, че не си определил вида на копирката - с мастило или тонер. От голямо значение е както за цената, така и относно консумативите, а и за всичко. Мастиленоструйната струва по - малко, но нейните консумативи са по - скъпи. Освен това що - годе постоянно трябва да се ползва, защото мастилото в дюзите засъхва и става голям проблем. Поради тази причина имам изхвърлен принтер. От друга страна лазерното устройство е малко по - скъпо, но пък консумативите му са на приемлива цена. И го няма проблема със засъхването.Аз лично ти препоръчвам лазерно устройство.Дано съм бил полезен. Допълнение: ВИЖ ТОВА Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост