as0t0 Публикувано Ноември 1, 2010 Report Share Публикувано Ноември 1, 2010 Здравейте.Детето ми играе една игра.Но за нещастие играта тръгва само на монитор настроен на 800x600.А монитора е 1650x 1050.Много е неудобно всеки път да сменям размера.За нещастие в играта няма такава настройка.Мисълта ми е,има ли начин да се направи стартиращ файл,примерно от типът BAT или някакъв друг който да сменя монитора,да стартира играта,и накрая да въстановява монитора,и как се създава.Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Ноември 1, 2010 Report Share Публикувано Ноември 1, 2010 Хм, това наистина е интересна идея. Аз нямам отговор, но ще чакам с интерес такъв Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 1, 2010 Report Share Публикувано Ноември 1, 2010 Може да се направи. За целта е нужна обаче MultiRes. След това може да се ползва bat файл, който да извърши промените. За да не си играя да пиша и прикачам, ще дам линк към почти готов такъв от тук. Предполагам ще можеш да се ориентираш и да го редактираш така, че да прави нещата точно така, както ги искаш.Не знам обаче дали MultiRes работи на по-нови версии на Windows (Vista и 7). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as0t0 Публикувано Ноември 2, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 2, 2010 Може да се направи. За целта е нужна обаче MultiRes. След това може да се ползва bat файл, който да извърши промените. За да не си играя да пиша и прикачам, ще дам линк към почти готов такъв от тук. Предполагам ще можеш да се ориентираш и да го редактираш така, че да прави нещата точно така, както ги искаш.Не знам обаче дали MultiRes работи на по-нови версии на Windows (Vista и 7). Стана прекрасно!Благодаря много! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост